[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
睇完都唔明點解要加嗰啲膠台詞,乜鬼嘢唔知道,打同傷害你哋係受當時情緒影響,真情表白
米卡莎嗰到你咪話睇到未來係咁咪得,始祖嘅力量可以睇到未來同過去啊嘛,餐廳嗰段打+傷害唔好補情緒影響,直接話要做得決絕啲先會令你哋下定決心,再補多句雖然傷害咗你哋但我唔會道歉,希望你明白我必須咁做,咁咪冇咁淆底獸,即刻有番當時艾主席feel囉。真情告白好心成段cut咗佢用嚟解伏筆仲好,有同冇都唔影響劇情,冇真情告白都可以做鳥圍圍巾
冇曬依啲膠嘢至少都唔使將艾撚毁得咁盡,而家有依啲真係成個on9仔咁
係差正式中文翻譯
情報 韓肉 fans翻譯都有
你覺得有咩唔肯定?
圖都有埋喇喎
現家噉睇,安樂死對比起兩條柒頭嘅計劃嚟講係最好計劃
卡露拉:你睇依個孩子幾卡娃兒
雖然我覺得絕育消極主義過頭
但起碼佢知自己做乜先
艾撚piece of winnie the xi
有冇扯旗圖
姐係艾撚係呢度決定滅世, 仆街mikasa
講真d YouTube 分析做結局係最順最通嘅,但作者要咁嘅ending都冇計決定權係佢到
講真我本身完全唔接受bbq
但見到依家咁爛法
發現bbq都唔係咁差啫
等2000年原來係等三笠
On撚鳩
https://youtu.be/5gq3YK5wlV0
吉克心諗 行我個套仲好la我屌你老母
可惜呢個好老母冇一個好兒子
你睇下右下角嘅艾撚 無閪屌幾陰公豬
之前都冇留意到佢失落樣
俾返butterfly effect結局我呀
仲以為艾倫會出嚟話「呢個已經係我睇過最好嘅結果了,對唔住大家」
End game 唔玩
已經覺得討論落去冇意思
屌 叫mappa寫個動畫結局 得唔得
學鋼煉一個03end 一個fa end
個結局咁撚垃圾 真係接受唔到
艾倫成個on9仔咁 以為一早咩plan好曬 最後話我只係想要米卡莎
條蟲又係無啦啦彈出黎 最後又唔講死左去邊
點解艾倫唔將佢可以消除巨人之力話比吉克聽 講左佢唔洗死啊 139可以大家一齊當沒事發生
艾倫殺老母 老豆 啊哥 冚家死曬
地鳴剩番2成人唔知做咩9
艾倫仲要知道佢地會有可能報仇 帕島又要有冰爆石資源 十幾年後等被人打爆啦
失戀ge毒撚真係最撚危險

討論一集唔用腦去創作既結局冇咩意思
原來個陣mikasa係幫艾倫去決定未來
解決巨人之力重點唔係條蟲, 係ymir到
扭得好撚勁
講到米卡沙先識愛,ymir重口味到為左睇錫個頭先肯做場大龍鳳
全艾族人唔識愛 比唔到ymir感覺
最弱智成套野對愛都冇點樣落墨
艾撚對米卡沙嘅表現完全唔太覺都講到係愛情究竟睇左咩野
1-138: 妖,死開啦三笠
139: 我好鍾意你呀三笠想同你生bb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞