[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
呢句好柒
the last of us ii 都有人話神作㗎啦
例如隻井川一
睇完英文艾倫係有目的咁發動地鳴
邊係你地講唔知做咩
覺得結局好合理
創狗擺明係要撚讀者

成日諗到啲男女一對對
咩艾米艾希 宜家就要佢一個閪都屌唔到

幻想有個救世主滅世大清洗
結局答案就係大愛左膠當道
主流價值觀BBQ完

讀者既心態一路走來始終如一
就係同主角一樣由頭到尾都係中二病on9仔
屌屌下就愛嫁喇
老豆點解又叫吉克阻止艾倫又俾巨人佢
呢個又冇解過
咁tlou 2又真係幾好喎
有咩golf game可以超越到佢
好多屌嘅人係由艾倫黨嗰陣開始追,完全唔理解艾倫嘅前半生
明明成套野都寫實,個結局無啦啦變左無腦愛情故事情節,團長真係死得慘。原來搞到咁係因為始初代祖巨人鐘意初代艾皇而演變左2000年既升腥,唔撚關咩自由唔自由事。艾倫由有祟高理想而家變到原來係某度上係因為鐘意Mikasa,屌你老母變撚左莎翁式愛情故呀而家
又要人放手,但想人忘記佢,毒艾
好撚慘
左膠明滴汗都鄧你尷尬
人之將死
遺言黎

好撚失望我屌你個老母
斯德哥爾摩症候群
咁條蟲點解突然無左?
一集變林作
神作派開始多人
爛尾派頂住
簡單咁講,而家得104班之中幾個可以善終,之前死左既調查班戰友,團長既死毫無意義,破墻小隊除左bertholdt全部善終,地球死左8成人,到最後死左好多唔應該死既平民,墻内外下一次既戰爭只係遲早既事
解除巨人之力呢個設定又係好兒戲,變左感情戯,等左2000年就係為左等mikasa砍啊撚?
怪誕蟲呢個超級重要既設定竟然冇鋪排,最尾果幾話先出現
唔好得個講呀
你肯定唔係調返轉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞