[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
如果MIKASA肯告白, 可能會行吉克plan
原來佢就係因為咁由依刻開始唔再笑,到最後都冇笑係因為都係冇閪屌,多謝巴打解答咗我點解艾撚到最後ending都唔笑一笑
淨係睇到始祖表現出奴性
仲要始祖原來真係割咗脷係啞嘅
我份人好講道理的
純粹想睇下因咩事咁多人講到袋底泥咁姐

暫時我覺得係因為大家都過度FF所以結果不似預期姐
想睇下係咪真係咁
告白咪係138嗰個end,私奔
艾撚見冇得同米卡莎玩含撚顏射口爆吞精中出夾腸仔屌屎眼灌腸剃毛獨龍鑽素股sm滴蠟就決定滅世,死毒撚惡到
我真係忍唔到 依家仲有人問爛係邊
你咁想知嘅話就認真睇前面個幾個po
下下要人幫手整合
屌唔係真㗎嚇。。。

到底我睇咗d咩
解釋咗食老母巨人點解無視咗貝爾托特
直衝艾倫屋企食老母
比着佢阿哥知道之後會繼續戰爭,仲要打呢場完不了的仗,就屌撚爆艾撚啦
同大家宣告「我地就死,咪撚柒搞鳩我地」仲好啦
與其話過度ff不如話創狗侮辱曬啲角色
我#5都有講

而且啲劇情真係on99
開地鳴但又留兩成人口,但明明瑪雷咁近個島,結果仲未滅國
自己追返之前啲Post啦
屌又魯魯修式結局
唔知當年邊到睇過話
創哥唔鐘意魯魯修個結局
原來係唔鐘意殺人唔夠多
可以夠人報仇
無爛
同埋你追返前幾個就可以明爛尾派嘅諗法
我唔再應你了我驚我陣間忍唔住咬你
爛尾派依家個個都好大戾氣
唔係自己想像中嘅結局就係爛尾

神作黨仲有冇第二句
屌你老母你係咪唔撚識追post?仲要人服侍你整合比你睇?同諫山創/艾倫鬥on9呀你?食撚慒左咁
唔好侮辱魯魯修,魯魯修結局係上撚左神枱
柒過魯魯修先
魯魯修有閪屌先
艾撚成19碎都仲係青頭仔,仲要死埋

而且魯魯修起碼逼到人調解
艾撚玩死咗世界八成人口,好難會有人肯同島傾,所以我真係唔明艾撚話要阿明做救世主係想點,佢淨係留咗堆蘇州屎比島民
咁樣睇好似嗰個結局仲好
立場問題
未睇139之前個走向都實BBQ架啦 我本身都仲有期望

覺得創狗做到我上面講咁講清講楚 有哂計劃既都收貨

期待聽日堆神作黨上黎屌老母
雖然都on9
但起碼唔會比全世界屌
會有艾笠黨老撐創狗
整合黎都冇用啦,爛到咁樣都睇唔到,唔知用邊隻眼嚟睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞