[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
true
瑪萊篇艾撚個final boss氣場
原來係畀女飛跟住嬲鳩全世界
如果艾倫真係睇度唔同未來,知道一定要開地鳴,佢就唔係我地罵緊嘅on9仔
馬萊同其他墻外人要墻内人為2000年前既事埋單,而家啊撚滅左8成人,墻外人會就咁算數?
reiner annie殺撚左咁多人又有得善終。
啊撚搞場大龍鳳,目的係為左傷害mikasa,要佢係ymir面前殺死自己,令到ymir釋懷,解除巨人詛咒?成個logic好尷硬黎,成個設定又係新加
點會冇把握
肯洗左膠團腦100%嬴硬

Btw真係馬萊綠卡end
佢哋高地拎咗就得
其他wfc
我都想講,仲以為係大圖
原來都殺左80%
你覺得係咪係
你是自由的
懷疑諫山本身唔係咁寫
無啦啦Ymir等緊mikasa?
呢點冇講過喎
Ymir個背景係冇愛冇自由
咁好心前面就講下mikasa同Ymir接觸
想mikasa勇於去愛

根本唔需要醜化艾倫 太奇怪
艾倫最尾直接做魯魯修 集中仇恨而地嗚
最尾放水想104期做救世主殺自己+怪誕蟲
冇哂巨人之力
Armin佢地盡力達致和平
我已經可以接受
有講過可以睇到其他未來?
睇埋文字版好似好左小小但我接受唔到佢話想三笠淨係鍾意佢個段對話
我不要這樣啊! !米卡莎找個新男人甚麼的!我要她一輩子就愛我一個啊!即使我死了也是!至少十年…!能拖就拖吧!

不要說給米卡莎聽啊…我還是希望她能幸福…真的不要…唉…果然,這才是我要走的路…

我不想死啊…我想和你和米卡莎一起幸福地活下去…

喺睇139話前有冇人想像到艾撚會講呢啲嘢
完全唔理解點解有人覺得冇問題/問題不大
估唔到兵長結局

里維,逝去的同伴都在注視我們
想知道自己獻出的心臟有甚麼結果

米六:馬萊戰士組得以善終,我餘生受到戰士後補生照顧,失去艾倫後柏拉迪島依舊受到外來威脅,這就是你們獻出心臟的結果

艾爾文:#$@&@#$$2@
創狗:計劃通
諫山似玩野多
想傷害讀者
錯,仇恨冇斬斷到
Dllm創狗
牙撚本來以為係艾族英雄
點知搞到變咗條傻鳩毒撚咁
有冇人知啲日本fans咩反應?
你咁講一講我先get到
愛一個人都要識得放低.....
唔知係咪因為我冇睇情報就咁睇熟肉
定係見你地狂屌將期望降到負數
啱啱睇完我又覺得唔差喎
原來全部艾倫搞出黎,所以之前話唔合邏輯既死人返生都解得通,點解法仔夢到該飛又解得通

你地屌個啲同我睇既理解有啲出入
1. 艾倫話唔知點解咁做想做就做,我理解係指圓桌會議鬧三笠打阿明件事,唔係指地鳴
2. 點解地鳴佢有解,要殺8成人等佢地冇力攻島,同時捧阿明佢地做英雄
3. 艾倫話唔想三笠忘記佢係回答阿明問題,唔係想表達滅世因為鐘意三笠。其實艾倫未必係鐘意三笠有可能係俾佢單戀左咁耐唔想佢鐘意第二個,好似啲女收兵自己唔鐘意又唔俾佢走去揾第二條女咁
4.不過點解要三笠先超渡到始祖呢度真係解唔到

但整體黎講都符合現實啦
- 聖母團知錯怪艾倫痛哭
- 馬萊兵唔信佢地冇左巨人之力
- 仇恨唔係咁易斷到,證明坐低傾冇用
- 島民覺得聖母團叛國,靠女皇先保到命仔冇事

其實同我之前估既差唔多可能因為咁我覺得ok
完全唔覺艾撚係咁嘅人
一至三季都唔覺鐘意三笠
諫山創
咪玩野好喎
艾倫原來咁自私
要個女人為佢守寡成世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞