[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
攞嚟整meme侮辱埋張圖
艾撚唔可以影響mikasa
睇完結局我都諗起佢
兩個都係開到掛之前望落去好似有哂計劃咁,開掛之後反而唔知做乜鳩
最撚嬲都係寫崩艾撚人設,之前啲神回變撚到笑話咁
我本身以為套嘢come and see開頭
ending會好似godfather 1咁或者bbq

點知個結局全方面爛撚曬
艾倫幾時知自己鍾意三笠

一早知
同呀明傾傾下先知
點解唔可以影響

艾撚個樣 真係由進擊變弱智
依家其實已經慢慢咁接受結局,只係我哋甚至d解説分析都冇諗過嘅結局
宜家睇翻 吉克比條on9仔搞到成個弱智咁
依家睇返吉克先係真男人 若要成功必先自宮 仲要拉埋全民自宮 一早睇通透艾撚 艾敏都係想做愛累事 決心救傻鳩細佬 搞到佢依家世又滅唔成 處又破唔到 仲要三笠根本實食無痴牙 變做school days結局 把撚咩
艾撚1-138嘅character development好好
到138叫佢最後嘅眼神都以為佢運籌帷幄
最後139係一條傻閪
好心艾撚唔撚聽人講野就唔好學人搞政治,唔撚識就走去問人,搞死曬噉多人一句我都唔知啊byebye就冇件事,收皮喇屌你老味
係我眼中你都係壞人
因為你累到我老母比巨人食

本身艾撚同萊納重逢個位勁撚正
依家睇返就

不如賈狗爆頭ending算啦
輕推 想知巴打絲打點睇
我又唔覺得好爛喎
全方面爛指邊d位?
真係139先知
吉克真係有目的去做,佢估唔到艾倫原來懵性性乜都唔知
艾撚:做愛
阿爾敏:做愛
吉克:唔想做愛
其實點解你地咁肯定個結局係咁
無端端對住佢識扯旗嗰刻
接受現實la
139諫山同佢講先知
我講完咩位爛唔會說服到你
你講點唔爛都唔會說服到我
所以都係算啦
你覺得唔爛咪唔爛囉我又冇唔比你話唔爛
呢點觀點與角度啫
139先知就真係正on9
自己鍾意咩人要失去先知
講真淨係改對話個段都可以好好多

好似個四郎講既咁 一開始就黎同尤彌爾對話 洗撚同阿明講 穿插下乜係自由 創狗最鐘意既金句落去

之後艾倫視角講返哂地鳴係為左殺蟲令巨人之力消失 女王個B做乜 一路以黎做既野動機 呢條路係睇到唯一一條未來會和平既結局咁 最後經歷咁多野抱起女王個B講冇事啦 你係自由既

之後直接駁返去現實世界結局個幕 加返細節講艾島軍力提升 全世界覺得恢復係需要和平之類

咁樣你玩BBQ大家都服啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞