[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
埋好多伏線,世界觀越搞越大唔難做
埋尾先難

唉,創仔始終後生太急進,搵夠就想快手結尾退休收租
希望創哥可能補畫返一頁講現實中嘅艾倫其實係只有三歲智商既弱智仔,艾倫係醫院到發左個進擊的巨人嘅夢,而米卡莎只係一直照顧佢嘅護士
睇完都唔知艾倫jm9
睇得少少未來 但都唔知會點
然後就總之去戰鬥啦前進啦死人塌樓我都唔理啦賴晒落睇到既未來到 你既自由呢屌你
由頭到尾佢都係一個無腦既衝動固執撚
前幾話仲要噏埋d懶型既野
前進 前進 前進
屌你老母創狗
你指垃圾方面?佢家下攞到a/z盃,同鐵血齊名,艾撚仲智障過鐵血個朱古力
分分鐘歷代進巨都係睇左未來先被迫前進
因為最後個條撚樣係艾倫
“吶,萊納,媽媽那天為什麼死了啊?”

哈哈,因為是我把媽媽殺了呀~
原來我睇緊鐵血個麥吉估你屍
戴娜巨人係奇行種(行動受生前放唔低既事或者性格而影響),佢死前話一定會去穩Eren老豆,所以無視貝爾托特。

艾倫老母應該都未必關事,始祖力量係要身體接觸皇血人(吉克)or 皇血巨人(戴娜)先得。但艾倫個座標之力好似係第二季打後(救米卡莎果陣拳頭Hi 到戴娜巨人手掌)先觸發,即使第一季當時有始祖巨人持有者(艾倫) 同皇血持有人戴娜,但艾倫果陣時未掌握始祖巨人力量(身體亦無接觸皇血人),所以艾倫阿媽係被一隻有(皇血)既奇行種食左,理論上唔關艾倫事。
我同自己講我睇個套叫兵長的故事

進擊的巨人 我屌你老母啦!
就咁睇:
艾倫都係個中二病on9仔,純粹就死揾d世藝玩下

咩未來,輪迴佢都睇唔睇

仗都係繼續打,其實咩都冇變過,仲nerf 左自己軍力冇左巨人

重點:水尻左女王中出連發
同埋講到主角群做哂人上人
有埋女王調解
應該班友死前都唔會打仗

但至少過多幾百年再打仗嗰時唔係因為對巨人既恐懼
你真係好人
最後勝利者

農夫: 正,中出左女王
諫山創仲敢開桑拿
屌你老母越諗越激氣
聽日個post可以再貼
屌你老母一瞓醒見到好撚嬲 冚家剷又話唔係good ending 你老母臭閪而家俾個大團圓結局我

仆你個街呀妮殺咗咁多人 點解可以咩事都冇

屌你老母創狗寫到艾倫成個戇鳩仔咁
橫掂都冇巨人

女王:早講喇屌,咁我點解要比人無限中出
Petra
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞