[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
因為上集mikasa 斬既就係條蟲
不過出面條大蟲變到好無謂
今集仲要無埋
呢一幕係咩已經唔記得
其實其他人唔差
除咗我覺得應該冇可能咁快放低
同埋佢哋真係翻唔到佢,要做聯合國大使
但艾倫依條on9仔
我覺得係作者操控唔到艾倫,理解唔到艾倫到底想點
搞到艾倫一啲成長都冇
佢仲係果個on99嘅細路
甚至更差,15倫至少會搵人開會傾下
去睇下啲好評既點講先,想俾人說服
其實有嘅 艾倫有次問米卡沙 佢當佢係咩 米卡沙話家人之後艾倫就走咗
第一集eren 老母比巨人食
Eren親眼睇住 先至開啟eren個故事
結局冇改過
op2有139兵長果幕
睇多次138
蟲將艾人變晒巨人係召晒佢地黎打鎧巨女巨同車巨等蟲自己可以盡快番返去艾主席度
並唔係殺咩人。
如果巨人之力可以好似而家咁消失
點解吉克要TAKE絕育唔TAKE令巨人之力消失?
咁既話唔單只可以令世界免受巨人既恐懼 島上面既人都唔會對計劃咁反感
英肉有幕戴娜巨人去緊艾撚屋企 對白寫住艾撚i sent
應該講明咗所有嘢都係艾撚自己搞成
吹到始祖巨人能力可以影響過去未來 基本上任佢吹
寄刀片
Mikado都算
女皇真係jm9聽艾撚講俾埋處人都唔知有咩用
艾倫從來都無自由過
從頭到尾都無
有冇片
咁兵長受傷都係地鳴前就決定好,可能唔同講法
好在兵長殘廢得早,後期冇參戰,如果唔係分分鐘人設都崩壞埋一份
始祖一個咁重要既象徵人物 動機咁on9
吉克撚知有蟲咩
因為冇左巨人之力島上既人會比人屠殺
艾倫自己都話睇唔透尤彌爾內心 係咪創哥兜唔到呀
咁點樣plan成件事呢 真係好撚野
仲話成單野最緊要反而係三笠,其實佢最撚慘 戰後冇人冇物,仲要親手斬自已愛人 唔痴線已經好野

由吉克係路入面自己破解到 個人覺得創哥已經開始亂左
左膠團係咪無得返去島到要女王照顧佢地屋企人除左mikasa拎左人頭返左去
zeke個plan包埋地鳴自保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞