[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
家下果然係驅逐晒所有巨人(讀者)
留名變公廁
我138時話始祖想要王族嘅愛中咗,但後面自由愛錯曬
當時見到巴哈有篇文講艾撚弒母中咗
btw 其實falco記憶碎片今集無收
魯魯修結局估到,我偏向半失敗版本(停戰但仇恨要慢慢解),但估唔到係完全失敗版本
女王b係農夫大把人估到
艾撚係柒頭我估爛到冇人估到,大家對佢有太高期望
屌你個結局鳩到咁,好想知翻譯組睇嗰時係咩感受
係咪一路啊這再一路屌創狗,一路喊一路譯
我覺得堆人真係死得好無謂
當初又話咩島內資源緊絕
打左一大輪,
最後資源都係fix 係島入面
對海外貿易=0
又係鎖國政策

由鎖牆變左鎖島

個故事係good ending 但係對我地黎講 係fucking bad ending
完全唔撚合理呀屌你老母
艾倫仲係第一季個on9仔
Pin
艾撚原來真係冇變……
同本身一樣咁on9
有個白痴仔引發世界大戰
要人幫佢執返d屎……
唉,等左咁耐俾個咁既火影結局我

火影結局用係火影就話用得靚姐,用係巨人度真係屌你老尾。成班殺人犯學咩人有溫馨結局啊,里維班、達茲佢地望撚住你地啊。艾倫最撚on9,第四季開始由頭型到138集,最尾變左個on9仔,你有幾撚鐘意米卡莎啊之前完全唔覺lor,仲有尤彌爾,做bug既存在少少地都解釋下動機啦,唔係一句愛上王就得架,咁樣解釋唔到你d精神病人動作架。
我咁理解啦
艾倫目的純粹係想班同伴個個有好生活
同埋順便消除埋巨人詛咒
其他艾人/吉克/瑪萊人係唔撚care

但係咪值得要害死莎夏/韓吉/兵長殘廢呢
係咪一定要收埋自己唔同人傾呢
動畫可唔可以改結局?
s1-3都咁神,唔想睇到s4柒
最接受唔到呢part 其他我都算 唔想理
我地一直以為佢係艾主席
其實同麥基一樣都係冇任何計劃
亦同鐵華團團長一樣會繼續前進 不要停下來
最後同兩年後既路飛一樣角色冇成長過
艾撚始終如一都係艾撚
佐助:我不要這樣啊! !小櫻找個新男人甚麼的!我要她一輩子就愛我一個啊!即使我死了也是!至少十年…!能拖就拖吧!
原來未死
因為佢係岸鳩所以諗唔到
搞出坨屎出後收唔到科仲害死自己d fd
其實進巨不斷被其他進巨既回憶推向前行
比"自由"依個目標支配左
佢地先係最唔自由既人
巴哈台仔好ok 一講爛尾就BP

and I sent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞