[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
貝爾托特慘撚到
冇你地講到咁差啦
係趕得濟姐,好多位比返10頁去好好交代返已經好唔同
例如flashback返始祖同King Fritz互動解釋返點解始祖會變斯德哥爾摩
比返D鏡頭女皇講佢聽到消息然後點樣保護班104,順便永遠懷念尤彌爾(收艾希黨皮)
腦補返艾倫見到既唔同未來,點解唔開地鳴唔work
經過GOT之後我對爛尾既容忍度已經無限大
因為三笠愛艾倫但同時佢自由咁選擇咗殺艾倫
尤見到原來愛係一種選擇嘅時候笑
佢要2000年先明係on9 不過就係嗰下先get掛
神作撚會話係你唔明創狗心意
用138 139 反推番艾撚嘅咪會咁睇囉,問題係前面137集嘅艾倫唔係咁,就算係一開始嘅細個艾撚,佢都係與眾不同,有自己嘅意志力去前進,達成目標,就算佢軟弱過,都好快振作番揾度自己
呢兩集嘅艾撚,唔係艾主席,甚至仲衰過細個嘅艾撚,叫佢艾撚都侮辱前面努力咁驅逐巨人嘅艾倫
艾撚個問題太嚴重啦屌
真係成個on9仔咁
之前仲有人分析條蟲咩結構 又話個主體係條尾到 講到似層層
唔會
hill睇住戴娜變左青山院友
先傳俾格里沙 咁啱錯開左
本身呢近呢幾期個發展都預左爛尾
但爛到咁真係估唔到
其實係咪編輯唔比寫黑暗結局
問題係寫到艾撚到唔清楚係咪做度咁㗎,佢只係估始祖唔想再愛個奴隸主(呢度又係on9),佢根本冇計劃㗎,覺得總之滅咗世就冇巨人力咁就冇事啦,但係又想同三笠阿敏一齊,死咗都唔放過人

我睇咗咩,我講緊咩
高銷量=大袋
編輯仔點唔到大牌作者改嘢
你見海狗依家食撚曬屎都知咩事
兵長嘅theme係無悔嘅決擇
佢每次做決左其實出到嚟都柒曬
女巨戰 比自己友飲酒 佢地下街嗰班朋友死
但佢用佢當時覺得最正確最合理嘅方法去做
慘到呢
我覺得都係諫山創玩嘢多
蕭若元:人們對《進擊的巨人》評價非常之高 評分很高
https://lih.kg/2442330

燒山好嘢
唯一解釋 艾倫受唔住滅世壓力傻咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞