[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
你真係老奉㗎喎
我覺得艾希條線重順過艾米,當然可能因為我係艾希黨啦
神作撚話你覺得唔係神作嘅話係你問題
你覺得爛 有bug係你損失
爛尾 哭撚咗
NTR 啲苦主咁,有得屌又唔敢屌
唔係非黑即白 神作/屎作嘅
咁都要抻手黨
冇興趣傾乜尻
艾米邊有線
我哋夠冇興趣打返啲講到口臭嘅嘢啦屌
你家陣邊個呀 老奉serve你?
同埋我幾時人身攻擊你屈得就屈
建議師兄驗智商
魯魯修係以最簡單 最有效方法直接帶嚟和平
巨人搞咁多野 最後無分別
艾撚一早聽軍團指揮好撚過啦
踩乜9 8成人類
地鳴講明踩軍事設施咪算7數囉
佢又有閪屌,又有可以帶和平比帕島
依句野真係好樣衰
堆ymir同惡魔嘅伏筆都係裝飾啫
邊夠創狗一句有用
創狗玩到呢個地步都幾難再有中庸嘅評價

應該大部分人仲係stage3, 建議各位用詞唔洗咁 aggressive, 大家開心d
差唔多連續依幾日一起身就追post到瞓覺,心情由一定係和平ending,信創哥舖排咁耐消除仇恨嘅結局一定好好。到出情報,情報係簡要,重要嘅嘢應該會解得好。到出生肉翻譯,...........諫山創,唔係真掛
灰撚咗—————歷劫重生學林奠話齋唔會中圈套,一代入作者畫史詩爛尾都可以成個日本都係餐廳、雕象、環球限定,即刻開心到升天而家準備瞓覺潛水,反正都冇嘢好傾,巨人永別,同人圖我會繼續J,如果9號過後有人仲會畫嘅話應該有轉機先會番嚟討論(姐係例如有真正嘅139)之前講會翻睇應該會只睇1-138話算,好似唔睇喰種18禁嗰集咁
利申:即使巨人係咁我都唔會承認鬼滅係神作,鬼滅理性黑粉
最後
我從來都唔會講巨人爛
今次 屌你啦 諫山創,爛尾爛到咁
有嘅,只係mikasa單向啫,要講嘅話艾希條線係可以好正常推佢哋中意對方

不過依家講乜都冇用啦,原來艾撚係死毒撚嚟
咩係黑粉
係我中文太廢定點
我諗你理解能力唔係好夠
人身攻擊就唔係講緊你, 講唔出咩理據好明顯都唔係講緊你, 因為正如我講我知你#5有講你睇法
仲有我問題題係唔代表要你老奉serve的, 你又理解錯
我都話你唔鐘意可以無視, 想答既人可以答, 但我只係估唔到全部人都嬲嬲豬完全冇人想答囉
點解你地簡簡單單幾行字都可以睇唔明
咁即係女王個肚係邊個搞大
又唔係話完全睇唔出嘅諗落又
但唔多睇得出個愛已經深到關個動機事
成個瑪萊篇既艾撚變左
因為女神拒絕我 我要毀滅世界既on9仔
好瘀唔可以再係島生活 走去瑪萊先
換過方式求整合

巴打你係得嘅
咁你上一句quote我做乜
識唔識規矩
bully狗
創狗教我哋想中出女神嘅話就要hey0佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞