[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
應該點講好
艾撚依家喺我心目中嘅地位
由一個有決心嘅革命家
跌撚到同習近平同lv
創狗死全家
女王好慘
某程度上佢冇崩人設,睇完結局只要你當佢由頭到尾都係on9仔做緊樣冇十足把握既事,仲要一路堅持扮強硬疏遠所有人
全世界都以為艾撚係預見到唔開地鳴或者地鳴失敗之後嘅bad end先做醜人頂硬上講真你話佢搵另一個老母去食親生老母去推自己去滅世嘅話我都冇咁嬲,結果原來佢條弱智連自己做乜都唔知,手痕開個地鳴玩下咁

本身有人話靠艾明對話封神,點知條友個腦原來淨係諗同米卡莎交配,floch sasha真係比佢累撚死屌真係弱智,冇啦啦彈句我要米卡莎淨係愛我一個,明知兩情相悅又唔表露心態,我以為因為佢知自己命不久矣,識諗先唔講,點知依家又喺度扭扭擰擰,話咩死咗都唔比佢愛第二個,咩能拖就拖,真係完全唔撚柒知到底做乜撚,創狗點解可以咁樣糟蹋自己嘅角色

米卡莎如果佢知艾撚真係迷自己嘅話我諗佢一早強姦咗艾撚,滿足埋艾撚對佢嘅性慾,win win同埋佢個東洋血統個意義就係在於識艾撚同令讓迷佢嗰個叫清子定唔知乜9噏咗一大輪,但個血統到最後都冇咩用頭痛又係唔知點解,最後淨係可以對條頸巾打飛機

我本身仲屌阿明259,點知原來冇25錯,唔25件垃圾個下場就係floch,錯怪阿明了,撇除左膠同淨係想亞妮交配呢兩個污點之外都算完美

女王我又係睇撚到嬲,我見之前成堆ymir同惡魔嘅伏筆,米卡莎吃艾希醋,跟住女王又同艾撚講咩have a baby,所以我比創狗撚咗去做艾希黨,不過呢個我當自己自作多情,算

但屌你老母成個角色食撚曬屎,對唔撚對得住你之前對佢啲塑造呀創狗?個劇情根本完全侮辱緊個角色佢又sheshe又王政,用咗咁多位去講佢點成長,結果我依家搵唔到佢同熊巫女個分別本身仲話佢要為自己而活,結果轉個頭比個漫無目的嘅艾撚水幾水就主動要求隻bully狗農夫晚晚中出,全世界都以為佢後期有咩關鍵作用,結果完全托柒,四年後有佢冇佢都冇分別
屌 你開定咁我1001仲洗唔洗開 但見你又比人屌
是但啦
算啦
都開咗
睇完訓唔到
根本cls.eg:我想知d fd係未來會唔會生存到60歲,於是我推佢哋出馬路,唔比車撞死=work
接受艾倫fail 魯魯修失敗
接受艾倫軟弱 埋門縮沙想同米明過日子
接受艾倫蠢 淨係識得行 冇plan
接受艾倫成為自由嘅奴隸

咁就好過啲 因為其實佢一直都係咁
以為佢成熟咗啦
點知原來仲係嗰個喺白夜9叫嘅傻仔
說好的唔靠運氣
佢老母臭閪 想消化都消化唔到
原來艾撚唔知道未來實際上係點,仲要換來柒頭版本嘅魯魯修結局,點解唔諮詢下Armin嘅意見,Armin嘅計劃都好過佢十萬九千倍,唔好講話Floch,你唔撚識就咪撚柒閪自把自為,花咗四季嘅時間,原來都係一個無咗巨人之力就會死撚左十世嘅柒頭皮,現實世界個個好似佢噉就真係世界大亂
最慘嘅係,創狗原來知救世軍噉做係會被族人討厭,佢又知道魯魯修結局喺呢個故其實唔work,噉做乜要寫柒角色
你以為個角色發展係: 艾撚>艾倫>艾主席>艾神
其實係:艾撚>都係艾撚
冇變過或者佢自出世起就係咁樣
好撚嬲呀屌!!!!
有英肉未
艾撚是自由的
floch
屌你老味當初重喺度扮到幾撚有計
逃獄扮型扮大佬原來個底都係on9仔黎
屌佢老母睇完嬲撚到訓唔著
佢會一直向前,直至佢死咗為止
今舖真係俾燒山燈左
以為你好撚有計 原來都係戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞