[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
完全為殺而殺
佢應該知,佢睇到始祖遇過乜
佢話想同伴生存耐d,但之後因為要打仗,艾族咪又要面臨大規模死傷,d同伴更因為之後嘅戰爭而死埋
艾主席

艾撚阿爺應該冇諗過佢啲後代會咁
真係弱智角色造就弱智劇情
139集做過既野全部運鳩吉
呢舖真係主席
你講既野係結局先睇到 創狗一早唔好寫到艾倫咁強勢去到咁盡 依家咁既結局咪合理 不過唔係大家本身期待既艾倫咁解
就讓故事停留係美好嘅一刻啦
條中二病好似有broadcast比全世界聽
團長喺讀者入面地位咁高
都係因為死得及時
強如兵長去到最後都尷尷尬尬
睇到第3季好完啦 再睇你會後悔
睇完翻譯接受到嘅人係接受到d 咩?
人設崩咗
伏筆好多未解
結局又尻尻地

變咗習主席
還和魯魯修比結局呢 按著魯魯修抄都抄不明白 人家魯魯修 功成名就 退隱江湖 和cc一起環遊世界 假死在妹妹懷中 大義和私情 滴水不漏

艾倫呢 ?一個 抱著讓阿克曼手刃自己不能安心找其他人守寡一輩子的心態

真係笑死我 人哋魯魯修真係高級玩家
我仲以為佢會少少浪漫主義少少現實噉化解地嗚帶嚟嘅新仇恨,唔洗再參戰發展經濟,訓練軍隊都只不過係為咗預防將來會打仗,而唔係一直打落去
後面先係重點
阿明:你竟然說這麼不像話的話
(阿明:屌,我眼前依個邊撚個嚟)
佢最多衰自負同冇plan b
艾撚佢有乜係唔衰
一開始咪話艾撚係最唔成熟果個, 成熟既人都會執行吉克個計劃
佢起碼有得晚晚中出cc先
艾撚條屍得返個頭喺度
簡單嚟講,有冇巨人力量 大家咪又係打仗嘅結果。即使打仗有巨人力量咪又係冇用,科技越嚟越發達所以十年故事根本只係為咗ymir心願而作嘅故仔
我都係咁睇 個結局就係想表達艾倫都只係個普通人 渴求自由但又心存矛盾...不過由一個普通人亂9咁做驚天地ge野 就只係痴線佬 搞到艾主席跣返做艾撚...橫掂都係魯魯修end 諫山創可唔可以俾多少少墨水正正經經描寫成一個悲劇英雄?佢個結局都係想表達人生本而自由但枷鎖無處不在je 自由鬥士如艾主席都會被下體束縛做艾撚je 但係d劇情真係充斥唔合理無撚謂ge描寫 你寫正常變魯魯修做車夫黨都穩穩陣陣做十年神作la dklm正仆街嬲撚到
由頭到尾放置play 之後講d咁嘅野

艾倫:我不要這樣啊! !米卡莎找個新男人甚麼的!我要她一輩子就愛我一個啊!即使我死了也是!至少十年…!能拖就拖吧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞