[4月9地鳴] 進擊的巨人漫畫139話 - 等候區(8)動畫黨快啲退坑

1001 回覆
99 Like 7 Dislike
係 吉克講過
使唔使搞個 group therapy
治療受創心靈
我想等中文出咗再按你理解睇多次,但係目前我都係覺得艾倫嘅人設好崩
果然係石上我毒撚唔明少女心
依家係變咗中二病+死毒撚
三笠暗示咁多次 唔理
吉克話三笠鍾意佢自己 唔理
好啦以為佢幾有決心要推開三笠 成就大業
最後話:我想永遠擁有三笠啊!!!!佢淨係可以鍾意我一個!!!
殺老母
唔知點做
之前話只可以殺一方 依家又話殺8成可以
我想屌三笠⋯⋯

而且掌握鬼救帕島
帕島都係有戰爭威脅 仲極瑞化
根本個局就係1,2戰前個feel
其實真係okay唔差,艾撚都係普通人
GOT 仲撚西
爛到...
吉克 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>艾倫
可能大家睇既流出係同人作品
9號先係堅野
而且搞咁大個局就係要mikasa反抗自己
乜始祖原來愛過......
我睇緊D乜
可能佢知道就死唔想mikasa 留戀自己???
咪就係囉,就係為咗消滅巨人之力先繼續前進呀嘛,佢夢想始終無變,就係要驅逐所有巨人
就係咁 所以先咁大迴響
其實艾倫一路用心良苦去做場戲呃晒所有讀者
其實係咪有人威脅一定要139 話完,其實真係唔介意畫多少少,鋪多少少先結局

依家好感覺創哥末期疾病等唔到今年的冬天,一定要139 完。
我唔係幾接受度,艾倫話愛一個人,就係用言語傷害佢,又唔解釋咩頭痛,跟住話死咗都要三笠一直鐘意佢一個
好痴線,呢啲咁嘅愛係突然今集爆出嚟

我睇度嘅139艾倫係,佢按照未來滅世殺人,推開朋友,但係唔知點開解始祖,之後世界會點佢都唔知,但係阿敏會carry
今集前半擺明係艾倫deep down內心世界
表現得率真一啲都OK吓嘛
同埋大家點得出艾倫因為女所以滅世

作者最錯係將艾倫動機擺喺最尾兩回剖屍咁講
搞到之前大家投入錯咗感情
Re: 4
尤係唔自由地愛 失去自己咁愛
米係揀咗條擁有自己同時愛艾倫嘅選擇
愛係自由地選擇
Ymir喺米身上學識咗依樣嘢

依條線(個人睇法勿屌)叫收得最靚
女皇被中出根本毫無意義
臨尾D鬼魂出現 ,呢D煸情位好難頂
成套野 MIKASA 打生打死 得個吉
反而 讀者 最想佢地 陷家產果D GABI 萊納 GOOD ENDING
等睇動畫笑多次
絕對可以做毒撚梗圖
一直都講梗ymir俾王當係生仔機器, 奴隸
無啦啦一個屈十又話佢係愛王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞