[音響撚]音響HiFi討論區(10)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
SC203我個時係輝煌影音買,個時見有demo
而家唔知仲有冇show出黎
yu4插線會好d,但係講真都係好少少,對比sc204可能差距都會比較大,不過價錢反映一切,yu4 3k鬆d包曬一套冇咩好講
唔知點解SC203就算thomann都貴過SC204
運費要咁貴?sc204本身唔洗2千
I see...
我以為係一對買…
冇,但同ax 唔同grade wor
用過mopad, 啫係上面提過嗰類speaker pad,係比較firm 嘅綿
效果冇isoacoustics 咁好,擺窗邊曬到會甩粒粒
比多少少用isoacoustic 或者腳架啦
就係想知同品牌入門款差幾遠
想問dap
sony 黑磚周圍都減價清貨
請問抵唔抵玩?
本身用緊zx300 + mdr z7 mk2

好似search 唔到獨立post 講dap
如果入錯post 問便不好意思打擾了
原來key word 是耳機
我到那邊問了
謝謝
想買個ls50咁上下size 聽古典用既
被動/主動都得
我本身有部馬仔sa11 s3
有冇推介?
被動我可以買個int amp 推
但呢d size係咪都冇話分話聽人聲定古典?
定賣晒d野直接ls50 w2唔洗煩
Adam A系列除咗A7X以上,都係支產,基本上好多喇叭同擴音機,中下階產品都係
請問荔枝角邊到可以試聽?
多謝巴打意見!我都係要慳位為主,土地問題嚴重🤦🏻‍♂️...唔知有冇av amp推介,本身int amp用緊馬仔8006
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞