[音響撚]音響HiFi討論區(10)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問dali menuet se 夾咩AMP 較好?
盲入左ifi zen signature set擺電腦枱頭當玩具
夾Philips X2, Foster Th X00第一代同 HD650都叫唔錯幾好聽
平平地算係咁
錯post 隔離先啱
收返Massdrop抄上抄個部中國R2R唔洗一皮
Soekris最貴皮中

你係要R2R之嘛?
又冇錢收我睇唔到點解要拎三皮出黎

BTW MSB Discrete/Analog十皮一定落到樓喎
部泉2L2的確要煲,長開唔熄機一星期就聽到有分別,我煲咗1個月 nos mode,再煲os dsd mode
越聽越舒服。
缺點喺我買返嚟到宜家都冇熄過機,好驚熄機後啲聲又唔同咗,要warm up過
你部金仔係e280?
updated
真係要成部機拆先得,我等擺去書房先拆換膽,兩個月後起碼
要有CD盤嗰種?
呢部2000,利申冇聽過冇擁有

https://www.universal88.com/product2.php?id=6897
E600
諗起轉代理呢樣,通利當年冇得再代理AKG,新代理唔記得邊間,竟然同時唔保養,認真有問題

呢 d mini Hifi 預咗 CD 盤唔會十分耐用,N10 如 CD 盤有事都仲有 HEOS 玩下串流
留意返天龍行貨串流機出唔到中文日文字
老老豆豆,冇乜研究微型組合,去 https://universal88.com/product.php?cat2=42&cat1=15 自己望吓,啱就落舖頭睇吓啱唔啱聽
咁搞笑?
soundbar都冇買過,等其他人答你,或者去soundbar post

電視機睇戲平平地soundbar好過微型音響
天龍馬蘭士行貨機其實係歐洲版,唔會預你出呢 d 字,台灣版就好似出到,但電壓唔啱香港直接用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞