Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
007做dr fate
Dr. Fate 加Hawkman聯手都唔夠牙Rock打
咁老實講,觀眾無義務體諒你,無義務同你理解前因後果,
佢地剩係睇你制成品係好定唔好
單就戲論戲係啲4個鐘未真係好好又唔覺
當日係未比佢出個2至3個鐘版本就票房掂呢,我都好有保留
我地覺得正,係因為之前太柒
而家終於完完整整拍好個故事,知佢想點,
終於追到進度,鋪好曬世界觀可以大展拳腳
我地j既係可能性同潛能多過套戲本身
要留返俾shazam
話時話shazam 仲唔拍既
幫細路大個哂啦喎
Shazam已經過左3年,再唔拍真係變grown-up
我諗住下次煲:
-mos
-BvS imax remastered edition
-ww1
-ZSJL justice is gray

諗起都開心
尋晚又煲多次mos
真係好撚正
最好拍落去啦 唔想無限loop呢幾套
暫定上映日期
2022 11月 Flash
2022 12月 Aquaman2
2023 6月 Shazam2
未定 Black Adam

全部未開拍
留名睇batman
睇完zsjl後真係對wb搞果堆dc戲無乜興趣
Black adam同pattison batman 都仲會有興趣入場既 但其他果d blue beetle supergirl new gods呢啲真係0興趣
J個可能性其實都係建基於宜家DUEU柒曬姐
但Zack都要負番d責任加上就算真係有咁嘅計劃
17年係上依個ver. 賺唔到大錢 個計劃又係咪仲run到落去呢
唔知點解對Black adam套戲冇咩信心有Rock硬係覺得好似會膠化
希望the Batman 好好睇睇,萬一snyderverse冇得延續,都有batverse可以期待下
人地都講左要上左超2,閃電同鋼骨先出jl2,係wb唔肯要人一套搞掂,呢個價錢算係咁
佢個眼仔碌碌又濕濕地真係好可憐
唔好諗見到black adam
你只會見到識放電嘅rock
Voice actor ? Dr fate 唔洗除頭盔🤣
仲要暈低先好笑
好似係演員自己諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞