Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
好似話遠古大戰個陣Darkseid仲係好後生,廢好多
有埋其他料disney +The Falcon and the Winter Soldier,
view數第一集高過晒wandavision 同 The Mandalorian
zs jl可能話題性好高但始終都算舊戲
view數唔好諗住真係好爆
到家下hbomax view數唔夠ww84
https://www.youtube.com/watch?v=6Rqj4e1hAjY

flash呢段真係好型...睇左幾次
有冇soundtrack 名
講數據俾下source得唔得?

呢度話差唔多喎
https://heroichollywood.com/justice-league-falcon-winter-soldier-views/
咁今次算唔算成功
要睇你點定義成功
如果係平反Snyder, 一定係成功

如果你話救返DCEU, 應該難過登天
有無人覺得WW着高踭鞋跳落地底好好笑
cls隔離post真係有人屌太多 slow mo
啲slow mo係好撚多
Slo mo 接受到多餘果啲就真係唔洗,e.g. 北歐合唱團+索衫
WW飛走個炸彈都慢咁耐…
係時候介紹下咩係反生命方程式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞