Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
我以為Zack已經名義同實際上都退出曬所有DC嘅野
隻鯊魚係血腥版groot
接受唔到Lois個肚係Batman搞大

#restoresnyderverse 已經超過左END GAME,
繼續衝
廢案劇本大綱
Patrick Star
ZSJL完全冇線索,我諗呢條橋好早已經廢咗
侮辱左垃圾桶
超人死左都好一段時間,但Lois 個櫃桶都專登show 有支驗孕棒(無show 結果)

最後佢攞個bb 籃(joss 版係紙皮箱)

都幾肯定ZL心中已經想繼續佢個個流出故事大鋼 唔係條惡夢線點黎 Batman掛住同Lois 嘈個仔係咪佢嘅先搞到分心比DS殺左Lois 。
咁咪變狗血劇
今次行返真R rated 可能好啲
佢地條感情線變左廢案 不過照舊係因為Lois死左而令大超受控
https://www.clubsim.com.hk/zh/hbogo

救命呀個clubsim 網唔俾人login用左幾個email reg 左 都話查無此帳號

想買黎睇都唔得
hbo有4k ultra hd??
如果冇邊到睇有
injustice都係陀B lois俾超人錯手殺死咗 做呢條綫好過超人戴綠帽
CW台都crossover過啦
仲有套lucifer都係
BVS 接MOS 咁睇真係好正
MOS最後大戰係BVS一開頭用唔同角度睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞