Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
而ZSJL一開始又接返BVS最後好好J
可能原本JL2開頭係darkseid視覺望jl荒原狼比人斬死跟住就講darkseid開始攻去地球
好長,不過好睇過劇院版好多
鏡頭,色水同配樂都好高質

劇情唔洗講
同一條片,唔同剪法同配樂已經差好遠(例如水行俠飲酒個段)
見有人將aquaman岸邊隊酒較正常速度
由瀟灑型佬立即變咗ON9仔
印象中電影版呢段個配樂都好on9
一向都baleman無咩感覺
但好鍾意batfleck
Batfleck=Frank Miller筆下嘅batman行出黎
佢自己一個整出黎? 以為有隊team
Bale is a good Bruce Wayne and bad batmanBatfleck is a good angry Bruce Wayne and good angry batman
好鐘意聽佢配because im batman
我去幾間7仔都唔見大有now e張卡,你地之前點買
想睇返羅賓係小丑個理論分析
https://www.nowe.com/promotion/nowe-759
https://www.nowe.com/promotion/7-11

好似話show 個code 比佢地,就買到
綜合娛樂組合,一個月78 果個
我頭先係7仔show比佢,佢問我係咪交費,我話買now e佢話d卡未返

我收工再去買先
點解唔上網買
送比個fd,佢坐緊隔離監
佢應該可以上網買78個plan
本身黑豹就係代表呢樣野加啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞