Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
個人覺得花花公子係Batfleck做得入神d,佢係Lex個charity fund同大超傾緊個陣,見到ww忍唔住望又話pretty girl跟住同大超講don't quote me
其實點解d人expect batman一定要尖面係dark knight returns入面嘅batman下巴都好闊下
呢個係硬照個時姐
一出預告已經轉晒口風
之但係果陣第一張造型照(正面果張,唔係講45度高炒果張)真心唔靚,影出黎真係好肥 戲入面完全兩回事
宜家覺得短耳好型
唔知點解save咗又咁啱諗起幅圖
出左佢先應該會爆, 2018 年先上 black panther , 應該會食左 black panther 頭水黑人主義
返唔到轉頭
淨係cg,重新做過啲配樂
呢度都用唔少啦
唔會啦
炸死黑人wo
仲要身體唔完整
就係依部分 當年zack係未整cg
姐係總數係當年4個鐘再外加宜家後補cg同bgm部分
其實真係用左唔少錢
睇你點拍姐, solo 應該好多英雄位夠班黑人打飛機, black panther 最大sell point 係首個黑人做超級英雄電影唯一主角, cybot 早過 jl 出既話, 一定早過 black panther , 應該黑人會吹雞
但Cyborg的確冇黑豹咁強調黑人嘅identity唔需要建基於其他文明上,後者多咁多黑人會J都無可厚非
唔係掛 睇咗三代batman 最唔like係佢
睇多兩次bvs 都係咁話
完全做唔到一個人背負成座城市 冇名冇利都要繼續做無名英雄
反而搞到Bruce Wayne = batman = 有冇面罩都冇分別
I've been dead inside for a long time
我就鍾意ben 多d, 路蘭隻 batman 應該係最唔打得同最唔似既 batman
話時話點解bale去拍Thor好似無咩人引戰咁既
因為佢俾人感覺係路蘭既英雄多過 dc 英雄
《薩克薛達之正義聯盟》於3月19日至21日於HBO Max有高達180萬用戶收看,雖然比去年《神奇女俠1984》(Wonder Woman 1984)的220萬用戶少,但比對家Disney+的漫威超級英雄電視劇《飛隼與寒冬戰士》(The Falcon and the Winter Soldier)的170萬用戶收看高,不過《飛》就打破Disney+首周末最多觀眾紀錄。
the Batman 啲劇照見到嗰look有啲奇怪 可能未有cg
闊額圓頭短披風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞