Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
Flash係因為新陳代謝超快
所以變相佢可以受傷快好返
同佢要食好多野原因一樣 因為佢消耗大同快
好似用類似mandalorian劇集方式拍正聯23
原來之前已經有跟機
點解會咁夠薑
覺得美中不足係個boss真係有啲廢
Mos打超人同類都係64或者73波
BVS打doomsday 直頭死埋
JL咁重份量嘅電影但荒狼係比超人屌打

不過呢個應該係WB嘅問題,真係on99
好想有續集
解釋過下既,motherbox驚超人
肯定darkseid唔夠打所以擺下pose算啦

題外話,amber heard同arthur水底吹水無改過佢話老豆老母死左既對白,同之後aquaman繼續撞
Aquaman果套我知,bug 嚟
但乜darkseid咁廢架咩,我諗住真係唔洗咩條件都屌打JL
而且超人啱啱返生,都未回復晒
都係唔夠打
我覺得啫,套戲都講超人係度motherbox唔敢醒,ares都劈得傷佢
dcau最尾一集都係成班卒打哂氦石屈,一打一應該堅唔夠打
DCAU最尾唔係Lex用Anti-life equation同Darkseid攬炒咩
開頭JL諗住踩佢地盤跟住俾人反CUP打到殘個下
原來你講DCAMU
Darkseid隻揪隻應該唔會輸比正常superman最後因為Lois死左先爆seed壓制到Darkseid
DCAMU個Darkseid柒頭黎
justice league war俾人隊埋兩隻眼
但綠燈俠太柒 令darkseid睇落無咁柒
未睇過舊世代,以為差唔多添
點解我下載左HBO Go但冇地方比我做會員
只係叫我登入
你要係nowe買
我見google 有教可以係試用期內睇左佢
七日內取消就唔收錢
香港做唔到?
$78都唔肯俾
你bt下載算撚數啦
睇完
吊你真係好想佢繼續拍落去,好想好想。
而且已開好晒d伏線,injustice都有埋伏線,唉,我吊你華納。
HBO Asia
14 小時 ·
多年來,正義聯盟導演剪輯版其實本為黑白版本,未曾公開上映。
現在全世界將一同見證黑白正義!
Zack Snyder's Justice League: #JusticeIsGray
【查克史奈德之正義聯盟:黑白正義】 4/2 首播,只在 HBO GO
隨選隨看 👉https://www.hbogoasia.com/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞