Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
成件事太恐怖,人地只不過想番屋企冇啦啦比人欺凌斬頭,仲要比屋企人踩多腳

仲有要人地打5萬個世界番黎點打呀?欺人太甚
你自己黎地球都比人打到趴低啦,懶型
不過我都同意坊間有啲講法係
WB再比7000萬zack其實唔係做多左啲乜
雖則最後半個鐘係比fans嘅禮物 但話曬都係WB比錢呀
唔係一句禮物就大曬掛
可能已經冇跟足好多新聞 中間有咩資料漏左大家補番
Steppenwolf: homecoming
大部分應該係cg錢
姐係當年都要用多我當4000萬
去執JL嘅cg 至少隻狼同Darkseid依2部分啦
其實都幾over budget 依個zack版有冇可能令wb賺大錢
我都有少少保留 先唔計個場次問題
佢唔拎補拍舊錢比Joss咪得
講到尾都係整體問題, 尤其冇比較冇傷害, 對家Marvel真係plan 好哂點做, 又識執生.
唔拎都over架 宜家就先當全部野洗牌再黎
17年係上zack依個ver. 本身果舊錢再加我當2000-4000萬整cg?
唔熟依方面 唔知公價幾多
冇後面發夢果段 就當3個鐘上 以WB個角度 真係未必賺到大錢
可能賺少少 除非真係一套大野嘅低收益換黎其他solo大賣
拉上補下可能都仲有價講
如果唔係下下zack都整個導演版 邊個仲敢搵佢拍野

老老實實 幾中意聽佢屌the flash套野實在太膠 不過就唔係好認同佢話joss好慘 joss d bad taste加亂咁剪已經好值得屌
諗唔到有咩同joss辯護嘅理由
淨係cut走flash救世 換做推車仔都夠佢死10次

有聽咗吓 太多咩 打臉 呢D on9 term頂唔順熄咗
如果唔係屌flash係幾過癮
呢個channel差唔多cover曬所有dc劇
咁唔係fans又未必係我地個角度睇zack JL
有時有啲cm佢地又唔係話錯得曬
但有時有啲資料上有不足就點都會屌兩句
世界末日都要保住joker條命
果然係真愛
我都無話佢成條片錯晒
只係話唔明Joss有咩好慘
唔好成日讀sex snyder
一早4個鐘
cut 2集出咪幾好
第一集去到打唔嬴話要復活個度就cut
第二集就復活打到尾
Snyder Cut 要睇4個鐘喎
可能啲人見到嚇親
明明五集嘅戲而家拍得嗰三集,依家搞成咁不如叫HBO Max學Netflix咁出錢用動畫版拍埋剩低兩集算啦,就算還唔晒fans心願,個故事都叫做有得完
冇左Dr. manhattan
閃到連老豆都換埋
閃左去平行世界,老豆唔同樣都無可厚非
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞