Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
超人應該唔夠抽
係Akprokolis War入面大超俾Trigon上身先同Darkseid 55波

呢個正 我都有睇
其實thor 3 話拍ragnarok時我完本好期待
睇吓睇講死老豆滅族含家剷爆星球
點知 ..... 原來係笑片嚟
Marvel應該就係覺得前兩集剩係講權力鬥爭唔夠好笑,所以要行更輕鬆路線
佢跳落去咁就冇下集
與其話輕鬆與否,第1、2集更大問題係劇本到,兩集都係好套路嘅入侵/抵御劇情,就算主打嘅Thor/Loki關係其實都好表面,所謂權鬥都係好predictable
黑白版睇到火星獵人個段 見佢點醒lois之後話the world needs you lois 跟住後面就復活超人需要lois去喚醒佢
會唔會由頭到尾佢有份知道個未來知道lois is the key 於是一路報夢俾batman
係有d牽强 我亦都唔熟火星獵人本身個預知能力有幾勁同埋火星獵人本身係套野都係行行企企
不過so far唔係好見人串連起呢幾個未來夢點黎定係其實大家咁岩一齊預言到未來唔知有無邊個youtuber/forum discussion答到我呢個問題
Thor3 一開始導演話100分鐘
之後Disney 試完反應加翻半粒鐘笑話

咁佢哋target audience 係中意笑位無計喎
屌 原來係新版黎
唔怪得尋晚睇個陣點解到左BVS個陣變左正方形畫面
冇野多到
又有咩唔同 咩新版
點解我播會一噠噠紅色
啲高層見到batman講something's definitely bleeding
肯定笑到甩曬啲腸同肺啦
Warner Bros. Didn’t Want The Flash To Time Travel In ‘Justice League’

......
根本Flash 團戰逆轉救世係指定高潮啦, 唔呢個位出,都唔知要拍幾多套先有呢幕

WB 自己想拍Flashpoint 就好心放生比佢JL 露一手先,比人話17版係傻仔
身為閃電粉真係谷左幾年
我屌你老母WB , 只計電影,明明可以早過marvel 用時空扭橋,你又cut 走佢
真係CLS 公司
之前問過但冇人答
其實原本joss ver隻狼最尾有冇死到佢成功走甩咗定係俾啲卒仔咬死
有咩feel
唔sure有冇死到但係我估應該死硬
佢本身重傷加上有n隻蟲係咁咬佢
同埋even if佢咁都冇死到
佢fail左返到去都肯定會畀Darkseid殺
如果冇記錯嘅話HBO唔係under WM咩?
真係有可能反到咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞