Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
漢化
ww首bgm用返原本果首咪夠,又要加多首女聲嫪毐落去
我同意有d慢鏡真係長左d,例如好似ww掉走公事包炸彈,望住成10秒
cut咁一部份慢鏡轉加小小內容感覺上會更加好
講d北歐與世隔絕小鎮嘅人當佢神咁拜我又覺得ok
我驚人睇唔明
有啲野拖長/重複就變笑位煩膠位

好似Wonder Woman首新theme咁
連登仔英文咁好 驚閪
算啦,都話左無下集,WB都唔再同Zack合作,呢個算係補完
以後得返Marvel睇架啦,WB黎緊既新DC戲都唔方好睇。
反而is she with you 好似得打terrorist個幕用過
唔得,鹽濕仔要j耐啲
無咁慢咪姐係Flash無咁快
呢首咪重煩 聽左幾套戲
不過e度我有小小意見,而家barry應該係第一次用神速咁長時間黎回潮/穿越,但感覺上好似無咩後遺症反而自heal重睇得到個後患
穿越先會有後果
Is she with you一樣俾人話煩
我建議唔好有角色主題曲
其實以前一路time travel都冇話有咩大問題,係Flashpoint之後先開始話fix唔到
後尾又話係Dr Blue Dick搞事
明既
但以後既DC戲都無Zack style慢鏡
得返WW84 style慢鏡
穿越做咩都得,就係唔準救老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞