Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
mcu最撚嘥應該都係mads mikkelsen
明明可以奸到出汁 令人不寒而慄嘅hannibal
結果 .....
講曬嘅話邊夠WB拎住成手好牌然後拍套垃圾出黎咁大曬丫,諗住出番ZS cut會重回正軌啦,點知又唔繼續出,仲唔承認係正史,真係痴鳩線
首先記者問到影迷在《查克史奈德之正義聯盟》獲得成功好口碑之後,希望華納兄弟能夠恢復查導 DC 宇宙,對此 Ann Sarnoff 表示:「我們非常感激喜愛《查克史奈德之正義聯盟》的觀眾們,也很感謝查克史奈德對 DC 作出的諸多貢獻,很高興他能夠將自己剪輯的《正義聯盟》成功推出,事實上在一年前這項目都沒有在我們的計畫當中。如今他已經完成了自己的 DC 三部曲,我們非常高興見證了這一切成果,但我們對於接下來更多元的 DC 角色制定企劃也感到非常興奮且期待。」言下之意查導回歸 DC 宇宙似乎已經沒戲了,華納將會繼續推動換角後的 DC 超英角色電影發展
呢個真,Mads個角色無論行為動機定係實際表現,都係睇完都冇咩深刻印象
好簡單 ZSJL出碟就買 其他DC垃圾一概唔理 直到restore Snyderverse

應該啱啱出左
Hbo go係咪冇?
一線角都未搞好 就搞二三線
執柒左佢啦無興趣睇wb搞
見唔到有
呢項statement 同當年100萬人遊行後 港共岀黎話 知道啦 但我哋會繼續推送中條例二讀一樣
形容好貼切
第二張圖,點解閃電俠係最撚慢嗰個戇撚尻
WW只係把劍偷步!!
要求開VAR劃線睇過!!
冇Reverse-Flash
諗起拍black Adam就想笑,都幾難唔爛
個導演 Jaume Collet-Serra好似拍開驚慄片
都無Thomas Wayne Batman
其實佢暫時冇講Keaton嘅Batman係Thomas定 Bruce?
無聊得濟開舊個幾套BATMAN黎睇
點解當年會俾套硬頸BATMAN上
真係好好笑....條頸郁唔到
因為想做到一體感

去到Tdk先開始轉 搞到依家套套都轉曬
頸硬batman係Val KIilmar個套?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞