Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
咁即係母盒純粹係一個炸彈
Darkseid重要無得自由控制佢幾時爆
只係可以控制到佢唔好炸到自己
The Numbers For Snyder Cut Are Causing Some Serious Excitement
https://youtu.be/0rxucEpHGCQ
https://youtu.be/vBumm7mYT_0

咁快出第二條trailer
標槍佬斷手佬睇黎都係開波rip
想知一字排開個幕點解唔齊人
其實身處古代戰場果陣一爆咪冚家剷 仲點統治
應該darkseid 班人有免疫掛
點解呢班人會有種一齊上可以做低Aquaman 但會被肥ben秒嘅感覺
點解自殺特攻同正義聯盟實力差咁遠
唔洗出superman
wonder woman都夠哂做
跌手仔同標槍人應該鬥快死
可能cyborg都可以搞掂曬佢地
hack 佢地炸彈, 全部爆頭
出左黑白version又可以睇多次
已經第幾刷
第三姐
如困連bvs都有黑白就好
想問吓DC有冇時間線平行宇宙?
如果爆炸已經發生,flash 跑返前time travel 阻止爆炸,咁其實已經有兩條時間線兩個平行世界?宜家個時空咪會有兩個flash?
應該會有新時間線? 好似flash point咁
用電影版黎講就好似nightmare線 同正常線咁係兩個平行宇宙
ps唔熟但有追開flash
而家諗落DCEU 呢個Flash 先屈機
其他都可能係係條時間線上面跑佢可以直接回帶
無知一問 因為唔係DC fans
點解可以逆轉時間?flash唔係純粹係快到可以time Travel? speed force做到時間逆轉?呢個本身係唔係漫畫設定?
其實兩者概念都係差唔多
都係干涉時間
總之speed force好撚萬能又好難解得通既野黎
其實我覺得只係表達手法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞