Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
唔太信有咁好嘅事會發
淨係一開頭見aquaman 就而經差好遠
智力無衰退
爭好遠,唔再係Josstice版鐘意搞難gag同驚青嘅嘅batman
未睇 想問下Batman有無好d
爭好遠,唔再係Josstice版鐘意搞爛gag同驚青嘅batman
如果Darkseid 個樣感覺再有智慧d 就好
我硬係覺得JL d 奸角個樣有d 似二打六咁
個身橫多少少會好d
batman最終戰攻入去個時型到仆街
好好多,雖然一樣唔係dps,預左大戰行行企企
He is not the batman we deserve, but the one we need now
今次嘅聲勢有無releasethesnydercut# 咁勁先
無乜可能,Snyderverse已經set死哂劇情,拍多兩套JL就完,唔可能再發展。同埋Snyder Cut下下三四個鐘無可能回到本
叫返Henry 返黎做超人都好呀 wb正仆街黎 死都唔開mos2比佢
感覺好瘦,身形比例唔似超人果啲咁爆肌
WB真係好難講

當年WW收得之後都plan左一堆獨立電影 然後就開flash point

點知全部都胎死腹中
Flash換左幾多次導演同劇本
好似每次換都係因為wb ban個導演d橋
Wb真係罪大惡極
Black Adam 拍住 Hawkman , Dr. Fate呢類角色應該唔會走輕鬆搞笑路線嘅
Fisher之前好似屌鳩過Hamada
係土耳其航空
至少有啲位俾返佢發揮下 幫下神奇女俠拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞