Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
好似係個個佢都有份搞連ben呢種地位都敢搞
Let them fight.jpg
咩叫本身?你話就係呀
Zack 自己都改幾十次劇本啦柒頭

再講,"本身"係點,同你班柒頭死撐有乜撚關係?

再再講,除左識spin ,原來你識英文
咁落去陪Autumn 啦 自殺狗唔抵可憐,同你一撚樣
有無消息香港幾時有4k Blu-ray
嗱其實我由頭到尾都係講緊你班Zack 死忠當正Zack 係 "原著", 係"至高無上", 係"做乜撚都啱"

有咩事都係WB/Joss 整柒
Zack 永遠無錯
Zack 就係DC 教主,做乜都係好

上面亦都有巴打提到Batman 下水管大戰有幕好撚柒
成班Zack 死忠拎出嚟講幾年,講係Joss 鳩拍,拍柒
點知發現原來係Zack 拍嘅

喂無人阻你繼續撐個柒頭導演架其實
Zack 拍戲廢,淨係識慢鏡整Epic 鏡頭,公認架
癡線咁都有負皮
係咪果班覺得光頭佬好撚慘好委屈既人負評呀
香港有無
威脅演員都有得幫除左Wb高層之外仲有邊個會撐光頭佬
禁錮幫演員係咩玩法
Godzilla vs. Kong 首週看戲 3.6 million
足足多Zack Snyder‘s Justice League 1.8m一倍
比同樣係首映同步Wonder Woman 1984's 2.2 million.
贏成條街
睇來hbo打後情願拍多幾套怪獸戲
好過拍咩咩版 Justice League dc hero喇
Wb宣傳多幾多呀 zsjl完全無宣傳過咁濟 係班fans自己推咋 邊有得比
基本上ZSJL都係得網上平台宣傳
Batman Forever 套 prototype armor
同TDK嗰套

BTW, 自89年到而家為止所有BM電影中好似得Batman Forever一套有主題曲。
Bvs 同超人打果套鐵甲好似ironman 好型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞