Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
啱啱睇返BVS U Edition,點解最後Batman唔將個印打落Lex度?
2017我知有BATMAN 訓訓下佢彈出黎,

2021果PART CUT左?
嗰個shot唔係喺BVS度出嘅咩?
BVS黎
你講緊Bvs定jl
係咩? 唔係2017年果陣, BATMAN訓訓下, 閃電俠話FIND US 定點?
呢個情節係BVS
BvS嚟,Zack話JL2 會 cover
Josstice League就cut曬全部knightmare scene
岩岩睇返係WO

但BVS 點解要加依PART,
分別係想拍DC 藍圖,加D野入去
不過依家都唔知搞唔搞得成
JL2 全家死清光 bruce派flash返去改時間線
我知, 但係都要間公司肯俾錢拍果陣如果係2021年版上, 一定賺先啦, 分上下集

依家唔多賺可能唔拍
錯post
點解我知你講咩
hbomax Zack Snyder‘s Justice League 個收睇數低過ww1984
咩戲?
呢個大boss一出場係氣場弱少少, 比人斬傷抬走好樣衰
Marvel 大boss Thanos 一出場幾下打到hulk暈咗真係爽手
darkseid個樣又柒,又醜, 盔甲都無,心口凹陷好核突,個look又輸
Darkseid真係好樣衰,又要無大魔王應有嘅霸氣,比人秒殺都算個look十足啲魔怪妖怪,似樣嘅盔甲都無,重要脫髮清朝頭,皮膚又黑又肉酸,本身重好期待有幾咁型以為有Thanos的味道,thanos十分一都無
心態唔同左
之前落Brand係自己做晒判官同處決人
只要覺得你係罪犯就該死
點知俾Lex利用左去煽動大超質疑Batman

另一方面佢自己亦都打算殺大超
但係最後大超死左
令佢發現自己都會錯
同埋亦都(暗地) promise左大超代佢守護地球
(所以要組JL)

ZSJL有呼應
Batman咁執著要復活大超除左係唔夠打之外
仲有覺得自己對唔住大超
同埋對佢有信心(faith)
(大超個隱喻係耶穌,have faith in him)
如果有之後嘅話,佢應該要上返盔甲
Thanos第一次出場都係坐係張櫈度9 up
一樣俾人笑佢個紫色唔自然
到A3/4 真正出場開戰個觀感先至反cup

Darkseid柒在俾Ares斬姐
有數據啦咩?周圍都唔見有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞