Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
任何人對Dr.Fate個頭盔都只係condom總之有人肯俾佢長期附身就得
Black Adam 能力係咪同Shazam 一樣 有無其他特別
之前玩injustice 2 啲招數好型
同問睇佢同Shazam打會唔會只係大超對zod咁,最多加埋兩邊都識放電
冇寬屏係因為套戲本身都係4:3嘅規格,而亞洲區嘅Hbo go頂多有1080p,除非你申請到美國嘅Hbo Max account
你可能會見到Billy出古惑多過打
能力上就應該Black Adam 勁少少既
好似果陣Will Smith做Deadshot一樣,我睇黎睇去都覺得戲入面果個唔係Deadshot而係Will Smith咁
Same不過係咪will smith唔會再做deadshot
有留個位俾佢以後Join返既
我都覺得佢做嚟做去都係d無腦show肌角
一見到佢個樣就好似出嚟搞笑咁
好早期有傳idris elba 做deadshot
其實想佢做john stewart
佢做一定好正 入型入格
不過呢期力推John Cena, Jeans Gunn連劇都拍好埋。
不過呢期力推John Cena, Jeans Gunn連劇都拍好埋。
睇黎DC都係焗住decentralized,suicide squad自己一個世界,aquaman、ww、Shazam (black adam)又各自有自己世界
idris elba真係最撚型黑人之一
就算係thor無咩發揮都覺得佢好正
Black Adam 同 flash 都差唔多齊Cast ,最近就開拍
#閃電俠#大電影新卡司公佈!Ron Livingston將取代Billy Crudup扮演閃電俠父親,後者因為行程衝突而被迫退出。Ian Loh扮演童年的「小閃」巴里·艾倫,Saoirse-Monica Jackson和Rudy Mancuso加盟,角色未知。
之前確認Ezra Miller回歸扮演閃電俠,本·阿弗萊克和邁克爾·基頓回歸分別扮演自己版本的#蝙蝠俠#!Maribel Verdú扮演閃電俠母親,Kiersey Clemons回歸扮演Iris West,Sasha Calle扮演史上首位拉丁裔超女。《小丑回魂》系列導演安德斯·穆斯切蒂執導,4月26日在英國華納兄弟利維斯頓製片廠開拍!明年11月4日北美公映!
WB 唔要Zack已成定局,積極少少諗,一定係靠Flashpoint,撈返埋d新設定,同換演員。
好似P52到N52 再衰左既話要靠曼哈頓博士啦
如果Michael Keaton真係keep到,心都安落d嘅
Heimdall個角色真係有d曬左Idris Elba
其實我一路覺得係之前華納高層未洗牌果陣,
係咁叫Zack拍戲塞爆內容追Marvel
而Zack就諗左個5步曲
但設定就定死晒,其他導演好難發揮
到而家WB方向應該係盡量多唔同類型
去吸引多d非Fans既人睇,
做大個IP佢,始終做宇宙要投入好多資源
希望之後可以上到正軌。
如果唔係就執柒左佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞