Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
佢好似無隱退過喎
是咪我記錯左我本身印象係佢復出之後先開始係罪犯身上mark個烙印,同埋好似batman係bvs 第一次出現個陣,d警察已經唔知batman 係真實存在?
bvs唔係復出,係已經打左廿年現役,不過開頭個gc警犬未見過咁解
Dark Knight returns 漫畫先係隱退復岀
Bvs無講明有隱退過 班差佬似係驚佢姐
私刑係因為robin單野先開始 佢無隱退過
TDKR真係好好睇呀大佬
睇黎我係時候要重睇bvs
但咁講即係牙Dick死左唔係好耐?
真心唔知有冇巴打補充到
召喚會員Dick Grayson 現身說法
無講呀,得件robin衫有joker筆漬,連係dick grayson定jason todd定tim blake都無講
thanks for update,無留意戲外資料
but套戲堅無提死左幾耐
套戲直頭冇提Robin兩個字,只不過Zack用鑲起嘅Robin戰衣同Joker嘅大字交代
HT擺明搞笑架啦,套套戲佢地都係咁r野出黎笑架啦,有無咁玻璃心呀,一定要讚架?

一直覺得Batman 呢個腳踢shot 好無力量感,以為係Joss補拍
呢到係成套野最差既動作位
同bvs個時無得比 batman好似好鈍咁
好彩最終戰攞返個尾彩 百發百中
吸太陽能量, 跟足漫畫
zack版都係冇改到一開始俾隻parademon㩒住黎屌個段
嗰個位情有可原嘅,俾Flash分咗心先俾人偷雞
有人講黑色係屋企著,紅藍係外交制服,表示超人係地球重生地球成為佢個家
2021 Aquaman個出場位型到
係水到見到佢個影
又特顯到佢個能力
zack 拍戲真心廢
勁撚多無謂鏡頭格硬塞入去

乜撚野北歐合唱團,索衫,執漢堡包,清潔工被殺.......etc 全部根本就多鳩餘
所以三個鐘版本其實應該係最可以平衡各方面利益嘅版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞