Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
yes 絕對可以cut 走一個鐘嘅無謂鏡頭
屌佢老尾頭2個鐘睇撚到訓著
係唔係都慢鏡已經煩
仲要加大量唔影響劇情又無意思嘅場景
真心痴撚線

PS: 呢2隻戇鳩盲撐Zack狗負皮得幾撚快
Deathstroke一定無咁柒
支飛索槍俾人打到跌埋出嚟爬去執個下真係
HT睇到marvel都係吹住黎含
HT睇marvel都係住黎含
Joss版仲要夠膽死用黎用去都係Batman d柒野衝入去parademon群送死
未出z版之前:
j版batman好柒,一定係j加嘅
發現啲畫面係z拍嘅:
其實都係情有可原,j用咁多呢啲畫面真係衰
其實好柒而真係zack拍嘅畫面都係得上面係隧道打parademon個幕,而Joss的確自己加左He's tall (對住steppenwolf個陣),I am definitely bleeding同埋自己送頭入去引parademon幾幕喎
至少拍到蝙蝠俠超越常人既意志力都好
套戲就講到似係
因為開頭個老差骨見到佢落左印都表示驚訝
應該係啱啱開始玩落印
而個後生啲個個應該係新仔 無諗過原來蝙蝠俠係真
應該以為一路都只係傳聞 或者無諗過竟然可以親眼見到佢
唔知點解
BVS個蝙蝠俠你覺得佢好打
但正義聯盟我睇到覺得佢會唔夠deathstroke 打
同復仇者一二一樣
整到美國隊長柒下柒下咁
依家睇返至少17年版佢拍左一幕係片頭蝙蝠活捉parademon 既片係幾好既
可能因為Batman係ZSJL冇咩hand-to-hand combat?
可能係 加埋仲要有個腳
如果無個下可能都好啲
變到同punisher差唔多咁
嗰段係唔錯
是其是
非其非
講話啲parademon會受恐懼吸引其實ok
但josstice league sw咁輸好撚on9
睇多次都係有啲唔明

Anti-life個圖案唔係darkseid第一次嚟地球已經有咩
定唔同架

三個母盒係darkseid帶嚟地球,點解唔一早合咗先帶嚟

依家先知flash有自我復元能力
係快速復元姐
理論上 佢身體嘅機能嘅運作速度都係好快
老母盒合體可以令一個星球化灰喎 點合左先帶黎
我記得有套batman踢得郁darkseid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞