Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
呢d咪(無)行政效率囉

你睇M記?
會出4k版 睇下到時有冇港版先
呢版正義聯盟 真係好正 支持下買碟希望出埋果2集
wb 呢齣戲重好睇過JL
759 買now e 1個月, 再用手提電腦插hdmi / 手機airplay咪得
超好睇 美中不足係hbo go畫質太垃圾
Atnt出手未
其實最唔想換係ben Affleck
由頭帶到尾

DC新戲最快8月有得睇
四粒鐘兩碟都唔知裝唔裝得晒
不過有啲可惜兩條大黑邊 有得揀返個寬銀幕版就好
我都好鐘意Batfleck,本身DCEU入面最期待就係佢打Deathstroke個套standlone
其實當初佢出呢套 最多分上下二集版
我覺得係會紅到 唔似上一版咁撚垃圾變左人人圍屌
今年應該得呢套DC戲上到,下一套已經係Flash/Aquaman 2/ The Batman
佢係我心目已經同bruce wayne寫上等號
佢唔再拍真係好失望
Bale先係
不了bale太優柔寡斷
batman可能Bale似d,不過bruce wayne既話我覺得ben Affleck最似
不過呢d好睇個人口味,話唔埋the batman出左我又會轉口風
bale 似係現實如果有batman 會點
ben 係3d 漫畫
Pattinson 隻batman 又有少少唔同
Bale其實都唔太似無天才feel 只係有花花公子feel
原來有D 咁既事
屌到飛起啦。
我仲記得啲人話肥頭耷耳無頸肥腫難分
我都有話佢個BATMAN 耳仔問題,不過真講睇慣左又無乜野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞