Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
Joker都叫Marvel fanboy咁個個都係Marvel fanboy啦
BVS 唔叫BVS可以叫乜?
Batman civil war
Godzilla日本仔收番 如果其他怪獸戲例如rampage其實吸引力大減
美國佬一向拍戲都係3部曲咁計
傾版權都係咁買所以今次拍完3集完約姐
華納見今次收得有$賺如想再拍
又會同東寶又傾返版權架啦!
到時又傾返拍多3部
分幾晚睇,啱啱先睇晒

想問下最後 Batman 同 Joker 果段,Batman 後面除咗 Cyborg,另外幾個咩角色嚟? 有個背脊有兩把劍,有個女人拎住 Aquaman 支槍,仲有個盔甲人放電 (Flash?)...
兩把劍個個係deathstroke,身體強化左嘅傭兵,本來係batman嘅敵人
女人係mera,aquaman條女
最後個個係flash,只不過佢著左套甲
感激感激

Prince最紅嗰時咪幫佢做咗隻碟囉
占基利
其實佢做既迷妖真係出最色

但Tommy lee Jones話就係做雙面人,但我覺得佢喺道扮緊Joker
呢個two-face除左跳下制感覺冇咩威脅
根本cast錯演員去做
冇睇開呢個演員,唔知佢拍開咩路數
拍開劇情片,性格演員。都唔係話冇拍其他片種既。
比較出名幾套:
Fugitive
US Marshall
Men In Black
No Country For Old Men
The Client
冇留意原來係拍no country for old man個老差骨
SVB
some kind of suicide squad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞