Zack Snyder‘s Justice League 劇透討論區6

1001 回覆
33 Like 5 Dislike
我覺得舊個幾套幾好睇完美還原
有啲fan屎咁鍾意係咪都要用返漫畫個形象 應該好buy㗎wo
同埋個gotham背景真係好gotham 依家啲寫實派唔會再見到
snyder cut係警署天台集結個shot都有用返漫畫封面
generic
仲要一隻就無咗
我記得當年bvs上映嗰陣 同某間航空公司合作
都有影到某啲gotham地標 唔錯嘅
The dark knight前嗰啲全部都係
套套都頸不過我都幾鐘意依個設計 頭套
我都覺得好睇,由細睇到大
但係套衫真係好好笑
Btw你地最鐘意batman邊套suit
Ben啦
BVS vs JL

BVS FOR SURE?
The Batman Begins 雖然唔似Tim Burton個兩套咁行哥德風,但都做到個個種罪惡溫床嘅感覺,反而第二、第三集嘅塑造出黎嘅Gotham就同普通大城市分別唔大,辨識度唔高
呢套反而好少睇後兩集半年就又loop一次
呢集最主要係睇佢同Rachel、Alfred嘅感情線
可能american psycho 印象太深刻
所以我睇 nolan 三部曲 成日覺得nolan係痴線佬
christian bale定Nolan呀
The Batman Begins 雖然唔似Tim Burton個兩套咁行哥德風,但都做到個個種罪惡溫床嘅感覺,反而第二、第三集嘅塑造出黎嘅Gotham就同普通大城市分別唔大,辨識度唔高
呢套反而好少睇後兩集半年就又loop一次
呢集最主要係睇佢同Rachel、Alfred嘅感情線
可能american psycho 印象太深刻
所以我睇 nolan 三部曲 成日覺得nolan係痴線佬

BALE 先岩
有冇人有買p1s
睇完zack版忍唔住破左戒
Nolan 的確係痴線佬
p1s?

有冇人有買p1s
睇完zack版忍唔住破左戒
p1s?

好難揀 不過3部曲神作加分

其實肥ben套tactical suit都好型
佢三套甲(輕中重)都好靚
Frank Miller
超人死左條女係平行世界定未來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞