隱青想搵工做,好迷茫

992 回覆
301 Like 381 Dislike
我whatsapp左樓上果位巴打比既賣「毒野」,睇下whatsapp有無覆番我先
加油,其實我仲識一間模型店請人,不過老細有時會屌人,驚你做唔黎,同埋介紹人我都過意唔去
我上網比我搵到戲谷請人測試遊戲
https://moovup.com/hk/job/%E5%85%A8%E8%81%B7-%E5%AE%A2%E6%88%B6%E6%9C%8D%E5%8B%99%E6%96%87%E5%93%A1-%E6%B2%B9%E5%B0%96%E6%97%BA/f7b7cc61-ff1f-4928-97f6-81f787d07e22/

即刻Send過去,玩過跑安拉同拿林林Online有無分加
供樓係你自己選擇嫁喎
辛苦咪唔好做囉
Send左先算,難得見到有一份似做得落手
幾有用
隱青就係需要呢D,而唔係連登仔班社會菁英份子
講個D
呢份OK,除左個人工低D之外
不過人工低都係優點黎,代表要求都低
適合隱青做第一份工既踏腳石
樓主諗野同我好似
我都做過一年隱青
打左十幾年機,對線上遊戲生態熟到爛,唔知有無機會面試
巴打,間鋪頭負責人仲未覆我,又話急聘
咁之後有咩打算呀
有能力既人就移民啦
留返個臭港比權貴玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞