連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
點解會咁諗
好低筒吓
有冇新果對 Zion 評價呀
我覺得今年暫時都未有一對好又輕身嘅高筒鞋
等遲下Nike GT過兩對run同jump再睇下
我最近嗰對係2011年版 嗰對野比我着爛咗之後我特登去搵 而家又爛
最衰個人唔鍾意leborn嗰D
Lbj 1代不如1代,14之後得16叫做好啲。
其他都有唔同問題。

中筒lock到腳踝唔介意重量試下kd13/ 14, Kyrie7
HyperQuickness 呢類反應性高筒鞋,呢兩年真係好少出
Lbj果啲鞋重到可以掉死人
試過適應中筒同低筒 感覺都唔太好
lebron 17 low好唔好着?
Rose4好著嗎?
岩岩開始鞋頭非常夾腳,要一段長時間磨合
緩震只岩85kg以下體重。

輕,同反應好
抓地勁,起動爽快

鞋面強度正常人造皮革之類強度,都岩變向流用

保護好好,抗扭比足

上面位師兄早兩日想換輕高桶鞋可以試下呢對
嘩!賣到$1399 通脹得咁犀利?
記得當年我買果對係允記D outlet鋪
3百幾$對就買倒
仲要比bounce Adidas 其他bounce鞋好似don issue 都唔過900
唔係樓主,但係著過
唔太好著,同對uproar 差唔多咁,個底偏硬但反應唔靈敏,佢前後突得比一般鞋多,唔慣既話會成日卡住卡住咁
但係好靚仔
聽落好似幾好
玫瑰粉想買對打下波
打波冇問題,我著過幾次打了
有無ching著jordan 35?,想買但係試著果時鞋利有d刮著耐d會唔會好d
其實有冇人著AJ1 打波, 舒服嗎?
有冇師兄有著n3xt l3v3l futurenatural
著出街算啦
合格
個人覺得rose 8>7/6>4 9-10睇見都唔開胃
但rose4 以前買正價 新年折扣好似八百附近
千幾好似貴咗啲
最鍾意rose 7
可惜太重
係重少少 但 7/8我覺得係 d rose鞋嘅頂點
去到而家 想搵鞋同7/8比 都冇邊幾對
啱啲下肢力量強 會跳 加cut嘅人
6就外表𡃁啲 出街鞋咁
我仲屯左一對7,一對8係床下底
呢兩對係Adidas 同boost巔峰作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞