連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
Puma 我得Clyde pro 同hardwood
RS 仲有隻galaxy 色好靚
師兄係休閒射波,陪朋友一齊流下汗
定係會認真操,同人打高對抗性game?

同埋你會練到自己打法係點?仲有體重
Galaxy就係SuperMario款不過試個陣覺得對鞋幾硬
休閒型 間唔中落街打 體重60kg
其實nike xdr係咪真係耐磨啲
個人建議

打波款啲
Adidas don issue 2, Nike freak2
行街都著得
Puma Clyde all pro, Clyde hardwood,
New balance 2way(forest 樓下個間8字頭), Omn1s
而家著緊kyrie 6 打完之後次次腳踭位會痛幾日
打法算係高強度 有無啲腳踭位緩震好啲同for闊腳撚嘅腳推介?
岩岩出個陣就係,而家掛個名,比水晶底好啲

最耐磨底係生膠底

呢款就係生膠底,生膠仲有一個好處,鞋紋磨開左之後抓地力仲係到

剩腳踭痛?刺痛個隻?
膝頭有冇痛
pg5好唔舒服
腳踭踩落地果下痛囉 又未到刺痛嘅
同埋膝頭又無咩野
Ok thx
試下cosmic unity
邊到仲有得賣
Jumpman2021 o 唔ok?
新手冇乜研究可唔可以俾D意見
搵代購,係adidias cn 買
仲著緊KI 3
想搵對打鞋場冇咁跣,冇咩其他特別要求
係,雖然xdr rubber未到特別耐磨,但一定比美國個啲耐磨得多
點解無啦啦會出返嘅香港遲啲會唔會有?
真係唔知,但我見呢對應該大貨嚟

香港代理都唔同,唔知會唔會返貨。tmac2咁早排返得幾對紅色,最靚白色唔返,真心on9

香港球籃球鞋市場好似比人放棄左咁。
近排發現著字母哥2代腳指公會發炎,我諗因為係鞋頭太大搞到啲腳趾周圍撞,所以想換鞋,打街場既,有邊隊好推薦

同埋想知新嗰對gt cut咩感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞