連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
Adidas 真係有啲失望,boost中底其實可以出多一兩款比人簡
東涌齊碼,杏花得返us10以下
東涌一到禮拜六日就咁

杏花就平日1點幾2點出現
Puma d籃球鞋好唔好著其實
最近nike adi都冇乜吸引
聽日去睇下 希望有啱碼阿婆豹紋都要
見到有正野上嚟報下價
puma簽左kuzma做代言人,款麻麻,加上鞋款好少折。 d科技又不係勁

你可睇下new balance wor.. 有kawhi 2 way個款 有fuel cell科技 不錯
因為boost太耐用同舒服。。 當年對drose 8 用boost底,打街場勁正。
btw adidas d鞋幾耐磨下

adidas要賺錢,一定用lightstrike, 貪佢打幾個月後,就消耗哂。 要買新鞋。

and最重要係adidas將未來重心放在跑鞋上面。 一對ultraboot 21 賣千幾元。 對像係所有人
不似籃球鞋咁單一只面向打籃球既
nike outlet都有
見到喺asics香港官網nova surge寫住coming soon,可能遲啲有得賣
我最近 上amazon.jp買左對gelburst 24
9990 yen + 60 hkd 集運費(28cm,44 號鞋),
幾抵屌 香港代購點都要過千 又要等21日,自己買就total 10日有貨拎
香港買任何外國野都好方便,唔洗比稅,日馬買野有時仲有得退稅,根本講真唔洗經代購 (海鮮價,貨源係咩根本冇人知 自己上官網 or verified by amazon就唔洗驚買到假野)

搵唔到人夾 求其買個背囊
正喎
但gelburst 都有假鞋?
邊間
footlocker
香港?

我見香港 footlocker啲款冇外國footlocker咁齊
香港 footlocker呀
真心唔明 Nike 同 underarmour 以外既籃鞋 點著
著過幾次adidas 打波
著到腳都痛埋
asics glide nova ff VS gelhoop v13
大家會點揀?amazon jp價錢差唔多
你可以覺得nike 好, 我夠可以覺得nike 係俾中國人與狗著啦
又撚貴又唔係特別舒服特別保護
師兄想問吓 180cm 77kg 打法偏向小前鋒,會急停變向,都會跳高鬥搶板,強度激烈,想問邊隻款好啲?爬過文 有諗過避震買Nova surge,但驚抓地唔好,而家著緊don issue 1,變向好易冼腳,可能係透明膠底事。
the kawhi
jordan 35
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞