連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
有冇Ching知道curry 7邊度門市會有
UA官網又斷哂貨
footlocker
don issue 水晶底應該好易蝕or痴塵
adidas d鞋 成日都不跟腳,lock不實個heel加上用lightstrike or bounce用耐左會變磚頭 硬到
nike 其實麻麻地 ,好多年前買過 kobe lbj既籃球鞋 打耐左試過腳底掉出來

而家新款個d freak 3,都係沒上代咁好

underarmour curry系列都係不太耐磨
nike outlet都執到d平貨既鞋款7 折
我見好似貨架都係得1同8
7係咪得返斷碼
我多數都係等特價先買 多數都係 600-800 一對 都唔太貴
前排nike  官網折上折 599 執左對 Jordan ring 6

有無人知道仲有邊度可以買到 kyrie7 黑白綠呢隻配色

唔熟籃球鞋 搵極都搵唔到
唔明點解啲Kobe賣到咁貴都會有人著落場打波
比我實心痛死
咁jordan正代都係咁貴,不過kobe冇得再出先心痛,垃撚圾女人
呢度好似無人評價
Ua spawn3
Puma Clyde all pro
Kd14 好似都唔錯
垃圾nike唔大量生產 人為托市 益後門bot狗
食人血饅頭
直接一拍兩散仲好
咁至少都有機會買到先, 冇咗nike嘅kobe brand甚麼都不是, 攬炒
咁啱喺度問吓
室外場有冇籃球介紹
最近想買molten gf7x
gf7x真係唔錯,不過停咗產,有貨都應該會貴咗
迪卡儂啦 molten打室外跣到仆街
依家BG系列就冼 GF7X打街場幾正
GF7X打咗一年,仲有grip
Nike 啲波打一排就乜鳩都無晒
Nike 果d 好快漏晒氣
想問下體重68kg後衛,簡embild 1定kd13好見footlocker 有折幾抵
Kd14 outlet 6xx
Puma Disc Rebirth 點睇?見佢而家幾平
178高 肥仔 打2分射手多
貪佢個disc system 用嚟跳埋繩應該一流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞