連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
多謝分享
搵日落去試著下先
要買大半碼,或者帶埋去鋪頭試,
因為有啲鞋本身設計左鞋口鬆啲遇人著埋護具,好似curry 咁。
最好試一試先決定

指呢個?
我見2k果對唔比用
新色多數都係,如果碼數唔係熱門碼可以等下discount, puma砍價同Adidas一樣都幾狠下
仲記得呢個仆街介紹嘅 puma uproar
著到我咬柴
傷咗超過三個月都冇得打波
佢搞團購果隻新款molten勁快殘,見佢拍片都係用返舊款

呢間ig shop次次官網做折就狂掃,之後就貴幾舊賣出黎,呢對仲要賣貴過原價話restock
之前官網做正價9/85折。
我估佢地買曬再放售,賣唔到就退,做無本生意。
footlocker個啲貨又係,賣唔到28日內有得退。
啲人真係做呢啲生意真係無眼睇
謝謝師兄,我本身出街casual既鞋著開44,咁應該買44.5定45?
對對鞋唔同,唔敢答實你。
我經驗係買大半碼,但都試過lbj16 true size 可以塞到落去。
建議真係拎埋去試,怕比sales打搞可以去outlet過啲地方自己拎自己試,我都係咁做
呢間好多時仲要係淘寶入貨,到手再轉售。
見佢有便價貨時通常cap圖上去search就會搵到貨源。
真/假自己考慮
converse all star bb evo個啲淘寶先500幾 佢賣1199 人血饅頭
Off topic想問下有冇地方整籃球鞋
有對id kobe9想整翻個鞋底 換左好多對鞋都冇佢咁舒服
有冇邊對高筒穩定d冇咁容易R柴
R到怕曬想安全籃球
睇黎你停留左係幾年前著既都係淨係用緊cloud既wow同無+++既A-flash foam
都係個句冇得試碼我唔會推薦人買大陸鞋,啲鞋碼數飄忽不定。
邊個得閒同你記呢個brand要大半碼,過個brand要細一碼。
想買多對打街場, 想問現貨有邊對性價比最高
個friend話字母2四舊水好抵, 但我好唔鐘意字母哥
Adidas Don issue 2 好似有減緊價
Nike us10.5以下size 可以去outlet睇睇,kd14, cosmic 都有減
同問
後衛想買對嚟打比賽
Puma clyde all pro定kyrie 7好?
Puma 好似有啲窄 要買大半碼 有啲驚拗柴
kyrie 7就好似平時著啲nike鞋咁普通但唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞