連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
今日八掛上asics hk官網, 見到有nova surge買, 得一隻色, 正價$1290
唔好意思再打攪問下
咁如果 zion 1 同cosmic unity呢兩對又啱唔啱?
想搵converse g4同omn1s又搵唔到全球都
kd13/14自己覺得個款一般般
佢地最興footlocker online買再貴賣,賣唔出就退
連去外國網買都懶
碼數一樣,腳型唔同
腳踝有傷著cosmic unity就唔太建議,雖然low to the ground但感覺唔secure
想問下各位ching
174 66kg 1號位
打法多數係切入同step back為主
本身個人容易拗柴 想對鞋保護性好啲 有咩推介
Kyrie 7定8好
香港有無地方有得試
想問下個開箱文咩料?成日話Nike廢,用廿年前既科技,但又keep住買
成日係到sell大陸brand,但啲鞋都唔係話咩咁大創新,除左etpu 同另一款物料之外,其他又咪係eva 改少少比重
NIKE係用廿年前嘅科技,問題係Nike用一塊Zoom都屌打晒咁多牌子嘅緩震技術....
Nike好似放棄左碳板好多年
有無巴打著緊nova surge
上腳會唔會好重
想問 180CM 85KG 4號位多
LBJ 19 會唔會唔夠重著? 覺得佢個CUSHION緩震好正 但$$$
或者有冇咩其他合適
真係得罪講句
睇過佢啲片 連波都未識拍
講嘢又1999
淨係識得吹奏支那牌
85會唔會feel唔到?BTW KD14 ok? 再唔係咪艾榮8
香港會唔會有Lamelo對鞋賣
想買kyrie 8 但巴打們好似唔係好推薦kyrie?
本身闊腳 今代設計好似幾岩闊腳咁
屌你老母垃圾nike
Gt cut呢啲都可以唔撚大貨on柒鳩
curry 9 點解仲未有得係鋪頭買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞