連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
喺stock x訂咗大半碼 希望啱着又冇門市可以試
用代運係台灣asics買左對nova surge
但唔知成唔成功
成功左可唔可以分享下
你未試過?
我買幾對asics 都係經volleyball hk 買,自己代購未試過
但你經volleyball fans hk買係咪有得揀其他款
因為佢個網得3款揀
都要比款問佢有冇
想問有冇巴打有齊kobe 6 grinch同埋all star兩隻色?
有冇覺得grinch成對鞋個感覺soft啲(包括鞋面同cushioning) 同埋鞋頭空位多啲

利申grinch着咗10次左右,all star就未開,但兩對鞋個感覺好唔同,grinch細半碼都得但all star就原碼就可以

因為想買埋del sol,唔知應該買咩size
有冇人要 Curry 1 Back to Back MVP
一見到footlocker 有就叫fd幫我入咗對
點知對鞋好撚重
今年暫時最好著係zoom gt cut
有冇對手
叫佢退啦 footlocker任退
前幾日打室內場著kobe5大拗
drive in比朋友攝腳
之後就有念頭要放鞋
nike air zoom react bb nxt
攝腳咩鞋都死,高桶叫做有dd機會比時間你反應救一救嫁咋
Grinch仲可以細到半碼咩?聽kobe 6都偏窄要大半碼 我訂咗del sol大半碼 希望啱着
我兩對都大一碼
今日開左all star,完全fit size冇空位
咁我覺得ching可以跟返自己kobe碼數買 all star同del sol尺寸差別應該唔大
好似只可以換其他貨或者換 gift card
諗諗吓應該係關唔同款唔同物料事,所以應該買返本身個size好似最穩陣

因為grinch係stockx買all star就係中簽貨,開頭仲驚驚地買咗假鞋

成功左
對Kobe 10 收皮了
尋日打波腳踭落地痛到
想問KD14 好唔好著
我85kg

對nova surge 到手
上網講到好重,但著上腳又唔太覺
而家想買埋對輕d既gelbrust 25
呢對真係好正,但而家斷緊碼唔知會唔會有新款出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞