連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
邊度仲會有?
Lebron19 對鞋好撚樣衰
以為pg今年會著返多啲pg5, 點知原來又係一鳩樣
係好打嘅
佢個air Strobel淋係淋,但係回彈力不足
有個肥仔fd打波成日拗柴,知唔知有冇邊隻個ankle support 好呀?
防拗柴一定係呢隻 zamst a2-dx
Ching 著過 ?
大拗康復後有用過嚟打波一排
要預大半碼鞋先塞得入
同埋橫移有小小影響,so far都做到動作嘅
保護性最top了,應該著lbj15打波都唔會斷腳
amazon jp
想問dame 7好唔好著
好似好少人講
同埋邊到會買到鴛鴦色嗰對
我見adidas落晒架
甩踭,鞋頭太闊包裹一般,防側翻好好,lightstrike 緩震衰減太快,起動一般,抓地正常

雖然係利拉德著但我覺得唔算岩靈活後衛打法

有減價值得買,原價999就唔好了
紅籃色之前做減價已經好快清哂,試下新粉同黑色,好似多左一兩個鞋帶孔解決左甩踭問題,不過都係個句Adidas 鞋唔好原價買,等減價先快手入
宜家先知有個咁好嘅post,
想問吓呢到有冇窄腳巴打?
着nike大路款成日覺得前掌空間太多,
有冇巴打知咩款出名窄腳
可以試一試Kd
唔理價錢kobe 都係窄腳
thx ching
CP3系列係咪好似Melo咁收咗皮?幾年冇留意啲鞋
embiid 1好唔好?
Cp12已經係19年嘅事,今年打得咁好希望幫佢出多對先收皮,cp3仲有著自己鞋
琴日去咗UA試完size,宜家係官網訂咗過幾日到(平成三舊,不過柒色)
係門市上腳覺得包裹感好好,用料有誠意,feel到唔易咬柴,
但係重心比較高一二號位巴打未必鍾意,前掌唔啱闊腳撚,
緩震試唔到,上腳覺得合理

官網699我直接建議所有諗緊字母2嘅巴打買embiid
buyandship
各位大哥 有冇推薦籃球 好似以前Nike 3000 個手感?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞