連登網友實戰籃球鞋討論

852 回覆
9 Like 19 Dislike
想問會唔會有update?
對rose 4 有興趣,不過上網搵資料無乜人講呢對鞋
夾腳問題我打左4,5場後冇事了
而家打左1個月到,有打室外同室內
前掌bounce緩震仲keep到,後踭位開始踩扁緊
其他性能依然冇變
我183,82-3kg
我著緊crazy explosive 2017 主要打室場
諗住入呢對打街場 想問下 2對分別大唔大?
想問有冇籃球鞋推介
由細到大著籃球鞋都頂瘀哂d腳指
一急停果下就feel到撞到個鞋頭好痛
分別大嫁,rose4好後衛同cut in 鞋
Explosive 緩震略優但起動反應性會比rose4鈍啲
師兄講到對鞋幾吸引
睇下買唔買到對鞋試下
AJ35 bred 折到$899,有啲心動,始終正代鞋。
有冇人講下利弊?
我見好多人話頂足弓又盛,但前後大zoom都正
艾榮7 有無師兄評價
少少扁平足都唔得 個足弓頂死人
正常嘅足弓可以試下
邊度899
想問下,
如果1000樓下,
有邊對籃球鞋鞋底最軟最舒服,
防側翻又ok架呢?
kd13難買,kd14又貴,adidas又唔出boost底,咁nb同puma又點?

成日腳痛又想做下運動,所以先有咁怪既要求
試下zion 1

有啲潛力,但唔知後踭緩震岩唔岩你,因為同pg5一樣都係踩落去淋但係回彈力弱啲
咁多位點睇zoom freak 2
有冇巴打知邊度買到converse all star bb EVO或者Converse All-Star Pro BB
好少人講咁,照留意下先
footlocker有黑色 其他香港都無
AJ 36好似幾靚仔

aj出返流線型鞋靚仔好多同埋塊plate 平返啲,應該冇再咁頂足弓。
期待
流線型真係好J好多
唔似35睇落咁大舊
最好zoom unit都封返個口啦, 如果唔係好易爆氣墊
Kobe6 偏細
舊款鞋冇特別分亞洲版鞋頭普遍係窄啲

一般都唔會再特別開新模改返兩隻鞋頭版本
有冇邊啲鞋款個腳腕支撐做得好啲
打完波成日個腳腕都好酸痛
我都有呢個問題,應該係鞋頭綁得吾夠實,你試下鞋頭果幾個鞋線窿,穿多一次鞋線。可以lock 實前掌,冇咁頂指,我著curry 8 和 Dame 6都試過頂趾。之後用呢個方法後冇事
試下zamst a2-dx

或者自學打腳
https://youtu.be/EPXIXglvkHs

運動完後自己修復放鬆都好重要
https://youtu.be/2_g-GatLZ4w

呢幾樣有效過買高桶鞋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞