連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
仲著緊 mamba fury 打街場
貪佢似 Kobe 8
又唔會拎啲靚鞋出嚟打室外

而家想揾到輕輕地又有返啲避震既都唔知有乜好著
jordan 32 low

得一對,都係室內場用,幾年都未爛,想換
早排官網屌左對harden stepback 2 $349
諗住打室外場粗著 點知出奇地好
點正法?
重唔重
唔重 打室外抓地好 cushioning ok
重點係$349 性價比好高
Freak1,kyrie4,harden be2 貼地feel
等緊harden vol6,好似下年頭出
買左對asics UNPRE ARS 未著
街場鞋2,3個月就換一對
唔想過千
2,3個月一對咁誇張
你日日打?
一星期3/4日到
通常係個底磨蝕晒
361 AG1
出到爛,但好好著,愈出愈高質
試左son of chi 都好貼地,反應幾快,但對鞋應該好多人都覺得避震唔夠軟,其實都幾矛盾,要軟既話鞋底多數都厚,一厚反應就實慢,同埋我又唔鐘意鞋踭太高既

官網斷哂碼雙11優惠勁抵
有無人試過trae young 1
聽講好睇腳型
之前著開cp3 xii 想買翻又搵唔到,想買kobe又買唔到

想問下有冇低筒鞋介紹
無著過,但未見過有鞋評係讚佢,多數係講甩踭,腳腕包唔實 支撐唔夠
想買
有對asics gelburst 25 low 黑色 24cm全新有牌有盒
我Size唔岩 平小小放 有冇ching有興趣pm
想問下
我170/75kg 打街場 我諗都係叫3D(?!)
外線 同防守追人多
因為暫住人地屋企想要一對出街同打波都方便既鞋
左右腳都拗柴拗到腫晒足踝位

睇中Converse G4 得唔得?
定係ONN1S?
香港係咪無Pure Sky Dreamer?
定係各位師兄巴打有好提議?
即係淨係識射三分同man man defence
有冇邊款冇咁焗腳?著過咁多對,對對打完波都腳臭,鞋又臭
omn1s可以
横移g4略嫌笨重
sky dreamer同omn1s都斷曬碼咁滯
另外kd13/14跑動都幾好
g4係咪得footlocker先有?感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞