連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
睇佢拍波同射波D動作都好撚好笑
不過佢都有好處嘅
啲新鞋好快到手 有得睇簡單review

不過唔知係咪因為啲鞋大部份sponsor所以好少見佢講缺點
見佢成日屌9 nike
睇佢比鞋資訊ok, 信佢comment就....
近啲講哈登5呢啲缺陷極大嘅鞋,佢話冇問題....
佢真係唔係好識評測啲鞋,佢話推薦人買next level futurenatural嚟做實戰鞋嘅原因係因為對鞋好靚 條友係真on9
個人經驗簽名鞋計
Nike 的話覺得outlet價就可以入
Adidas 等大時大節減完仲可以6-7折可以入。
Puma不定時有兩件7折可以捕住,同埋出新款鞋舊鞋會大砍價。
UA curry個啲我建議出左新一代先買上一代。

其他brand香港少見

當然要等減價未必會有靚色
有冇師兄試過New Balance Two Wxy
CHING們點睇NIKE 新果對COSMIC UNITY..?
其實我想買黎出街
都未出
叫兩個Murray同你分享下
原來著左幾個月都未出
有冇人着緊Curry 8?覺得點?
呢排著緊kobe6,想試ua
白金好型 已經賣斷市
未諗買咩色
但係想知好唔好着

利申200磅肥仔
Cushion應該唔係強項 curry 7硬到閪咁
想知係咪好貼腳/闊腳係咪唔啱着
腳感似kd12
有甩踭感覺,但打耐左又冇野,有啲奇怪
重心適中,起動係冇咩影響
抓地都ok

行街睇你識唔識襯衫,比唔到評價,不過我好鍾意佢肌肉型感覺。都有啲人唔鍾意後踭對

灰色打左個半星期了
唔知咩事Omn1s 之後兩對kawhi 1同2 wxy 都好似冇咩人理咁
今日晏晝經過原來出咗
誤會咗你添Ching
好多野同omn1s一樣
腳感一樣,中筒貼腳,雞腳抗扭片
但係同Kawhi一樣嘅變形蟲鞋紋
個鞋面硬過omn1s,同一樣嘅防側翻設計

大概係咁 唔多詳盡
做緊折扣千零頭
唔該ching
仲硬啲會唔會太硬
大家有冇試過tarmak既鞋
個材質係同上一代唔同 至於軟硬就唔太對比到
Lm想知
偏窄,鞋踭唔係好跟腳
呢五六年都無鞋好似kobe4,5,6咁好著
呢期仲著緊字母1,太耐無打波無消耗到
對於我而言係垃圾鞋
腳感怪,前掌唔貼地,易反艇好彩7折入
唔知2有無改善到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞