連登網友實戰籃球鞋討論

850 回覆
9 Like 19 Dislike
邊度有
唔知個緩震點
原來佢用番profoam 並唔係all Clyde pro 嘅profoam+
有啲失望
而家睇緊zoom bb nxt 賣緊半價 諗緊去唔去馬
有無人著過Mamba Rage
打街場得唔得
Don Issue
米8 走位射下波 應該買邊對好 dame7 freak irving 7依3對點
依加nike啲鞋好肉酸
買咗對zoom bb nxt覺得唔係太啱着 有啲重
之前買咗對freak2 着咗兩個月就穿咗
有冇邊對低筒鞋推薦
gt cut?
gt cut比人炒起晒 唔好諗
zion個對好唔好
同問 隻色幾靚 但見好似有啲高
Disc rebirth 伏嚟
情願買返Clyde all pro
或者等遲啲試fusion nitro

NB對two wxy好似幾正
nike outlet斷晒碼未 唔想特登入去白行
一上腳好舒服,但要反應性嘅唔好諗佢,好soft,前掌會feel到塊zoom

traction室內還好,要係咁抹塵,室外就10分只比到7分

同埋對鞋如果要向前急停嘅話(即係例如急停pull up嗰啲動作),好容易整鬆對鞋,又要再綁過鞋帶

利申買咗兩對着咗四次依家收埋咗,有問題可以再問
咁知唔知kd14 睇落啲人評價都係依兩對比較好
兩對我都有,kd14抓地力會好啲,zion冇咁consistent,同埋配合個lacing system急停都好穩陣,但防側翻"相對上"就冇咁好
zion就超水準嘅防側翻,cushsioning就kd14 responsive過zion,但我諗考慮呢兩對嘅應該都唔會care反應

我諗如果打面多推薦kd,但多drive in就推zion,著zion嘅話可以試吓佢本人咁樣牛入底,對鞋俾你個感覺係唔錯的
咁都要睇下你要乜款嫁 成日都轉
例如kd14
都係射下波 唔係太激烈 聽落應該kd14啱啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞