我係死神,專門審判自殺嘅人(2)

1001 回覆
414 Like 6 Dislike
追舊故追到依家 我覺得呢個故最尾都係會消除哂啊敏嘅記憶
有冇舊故link?
果個呀敏係同一人物?

竟然同一人

禁錯自膠

禁錯自膠

睇到呢度又想睇返變態佬
雖然睇左好多次

禁錯自膠

Eddie

禁錯自膠

Eddie

做乜呢個post咁多人禁錯
老母似係比人女女女
呀敏老豆咁偉大,食咁大隻死貓
老母似係比人女女女

所以話有d男人真係好屈機 絕世好男人
新讀者番名 live
老母似係比人女女女

所以話有d男人真係好屈機 絕世好男人

可能女女女呀媽個個就係呀老豆呢
btw篇文都未話係女女女做乜咁快當真
阿敏由咩故開始就咁淫糖果女孩,變態佬都已經係咁,點樣先知阿敏嘅成魔之道
可唔可以唔好sad ending

我啲故結局向來好開心

阿敏最後死左喎

成班傻仔,阿敏死咗咪好囉
可以同死神一齊

我都係咁話 但咪好似同上一篇有衝突囉

不會衝突 但你要睇埋後面先知
阿敏由咩故開始就咁淫糖果女孩,變態佬都已經係咁,點樣先知阿敏嘅成魔之道

睇緊變態佬止渴
「咁有毅力啊。」阿敏一手拉起佢,就同佢講聲再見。

「喂。」阿一叫住阿敏。

「仲有咩事?」阿敏停低、回頭。

「送俾你。」阿一喺腰後拎咗幾枝紮埋一齊白色嘅花,送俾阿敏。

「吓?」阿敏呆住。

「收咗佢。」阿一將束花伸前俾佢。

「咁‧‧‧咁突然?」阿敏有啲唔識反應:「你‧‧‧‧‧‧識魔術嫁?無啦啦變束花出嚟嘅‧‧‧」

「唔重要。」阿一繼續直視住阿敏:「收咗佢。」

「喔‧‧‧好啊。」阿敏緩緩地伸手過去接住束冰白如雪嘅花,深深咁望住:「‧‧‧‧‧‧」

阿一淡淡微笑。

「你係‧‧‧」阿敏猛地抬頭望向阿一。

可惜,花朵交上個一刻,阿一已經唔喺佢面前。而依個男人剛才嘅記憶,都被我通通刪除。

生日快樂。
死神好可愛
阿敏望住束花,似乎有好多嘢諗緊。

包括,佢記得自己朝早先講過,自己想要束花做生日禮物。

望住束花嘅佢抿一抿嘴,然後繼續騎單車去補習。

但估唔到,依束花會令阿敏成為補習社嘅焦點。

「喂‧‧‧喂,阿敏,邊個送俾你嫁!?」阿敏入到班房,神婆見到阿敏手上束花,就即刻追問。

「吓‧‧‧」阿敏都唔知點答佢,於是就笑住答:「我都唔知啊‧‧‧‧‧‧」

「扮嘢啦~~~」隔離啲女仔對佢狡猾一笑:「年中應該有唔少人送花送信俾阿敏喇,但你唯獨只係收依紮花,代表‧‧‧‧‧‧嘿。」

「唔係啊‧‧‧咁,冇理由掉咗佢呱‧‧‧‧‧‧」阿敏說。

班女仔你一句我一句,轉眼間就變咗傾計課,笑得幾開心。

唯獨坐喺補習室角落嘅陳文輝,佢面色陰沉、暗暗咬牙,佢見到阿敏拎住紮花同班女仔傾計傾得咁開心,臉上嘅笑容並唔係扮出嚟。

我感覺到,陳文輝佢冇因此都感到開心。

相反,一大堆怨恨、嫉妒嘅負面思想充斥喺佢個腦。
死神送花
醒起陳文輝係我小學訓導主任
歡迎相認
見到自己鐘意嘅人開心,自己唔係應該都係開心?

點解,陳文輝佢係相反。

啊,我記得佢今個月會殺死阿敏。

咁點解明明鐘意人,都要殺死佢。

除咗極強大嘅佔有慾之外,我諗唔到其他解釋。

人類,就係咁奇怪?

越得唔到,就越係想將佢摧毀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞