我係死神,專門審判自殺嘅人(2)

1001 回覆
414 Like 6 Dislike
接受唔到呢個故個阿敏咁淫 仲幫人口爆過
點解你要係墨說

無人講過女童軍一定要100%清純

邊到幫人口爆

我都想知

墨巴以前啲故
比人監視個故

好似係
點解你要係墨說

邊到幫人口爆

我都想知

墨巴以前啲故
比人監視個故

有睇過 但係無乜印象
點解你要係墨說

邊到幫人口爆

我都想知

墨巴以前啲故
比人監視個故

好似係

有冇節錄
老豆好似帶左帽🤔
點解你要係墨說

邊到幫人口爆

我都想知

墨巴以前啲故
比人監視個故

好似係

有冇節錄

沙灘口爆
「大團圓結局~」阿敏好假咁拍一拍手。

「之後嘅日子,你阿媽去咗我屋企住,地方窄小就情不自禁發生個啲事囉~」阿敏父親安懷一笑:「不過都好,後尾你老豆我好生性,為咗你阿媽而努力拚搏,最後都叫創業成功。而你媽媽亦都受過高等教育,都算可以教下中、小學書。」

「真係蛤蟆配天鹅。」

「可以咁講啦哈哈哈,咁你知啦?我唔可以令你媽媽唔開心,因為佢為咗我,已經拋低咗家人、朋友、仲有教會一切嘅嘢,佢當年背負幾大壓力,得佢一個知。」

「咁點解我大個咗都見得番婆婆?」

「過咗咁多年,生咗你之後幾十年大家先話開始關係破冰,你媽媽帶住你主動搵番婆婆公公,可惜個陣公公已經離開咗‧‧‧‧‧‧呢個一直係你媽媽嘅遺憾。」

「唔~」阿敏聽完之後沉思咗幾秒,就起身走到走廊好隨便咁拋低句:「對唔住~」就行返入房。

阿敏父母,真係一段可歌可泣嘅愛情故事。

就喺半夜,夜蘭人靜,阿敏都熟睡‧‧‧我以為人間嘅一日又就咁完結之際‧‧‧‧‧‧我莫名其妙咁聽到阿敏佢阿媽半夜開門嘅聲音,佢阿媽行出咗廳。

我當然亦都跟住出去。

佢母親出到廳之後望一望周圍,就開咗擺放喺櫃上嘅老舊CD機,入面正正播放住《情人的眼淚》依一首歌,不過可能係CD碟太舊嘅關係‧‧‧令到啲音質有啲「咔‧‧‧沙‧‧‧」嘅聲音。

而佢母親就係咁坐喺梳化上,聚精會神望住地板咁聽依首歌‧‧‧連燈都唔洗開,畫面好詭異。

直到首歌播完,阿敏母親佢閂咗CD機,然後慢慢行返入走廊,去到阿敏間房前面時停低,佢輕輕咁打開道門,從門縫之中偷偷直視住訓得正冧嘅阿敏‧‧‧‧‧‧

最終,幾十秒過後,佢先行返入房繼續訓覺。

望住依一切嘅我,眉頭一皺‧‧‧

發現事情並不單純。

越睇越肉緊.快d出文
留名
「真係蛤蟆配天。」
「真係蛤蟆配天。」

今晚仲痛係啊墨巴
今晚仲有無啊墨巴
真係估唔到你係墨巴
今晚仲有無啊墨巴

百元商店
李組長?

「過咗咁多年,生咗你之後幾十年大家先話開始關係破冰,你媽媽帶住你主動搵番婆婆公公,可惜個陣公公已經離開咗‧‧‧‧‧‧呢個一直係你媽媽嘅遺憾。」

老墨14天咁快出

應該係十幾年掛
今晚仲有無啊墨巴

百元商店

我黎追故咖
留名
快啲出
lm
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞